Webdesign, Constanta
0 punctede departajare

Webdesign

Han Media Design

Program de lucru:
L: 08-20, M: 08-20, M: 08-20, J: 08-20, V: 08-20, S: 08-14, D: -
Contact:
Adresa: strada soveja nr 96, bloc 70, ap 71 , sc. E, Constanta, Constanta
Telefon: 0732056357
Detalii Webdesign (Han Media Design)

Han Media Design este una din putinele companii de webdesign din Romania care promoveaza un pret real accesibil la cele mai inalte standarde calitative. Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati prin e-mail, telefon sau prin formularul de contact din site .

Han Media Design va pune la dispozitie o gama larga de servicii webdesign in Constanta , service calculatoare atat la sediul nostru cat si la domiciliul clientului , de asemenea in cadrul Copy-Center-ului va oferim servicii de printare, laminare, scanare, indosariere la preturi accesibile si cu reduceri pentru studenti si elevi . Si nu in ultimul rand carti de vizita, incriptionari autocolant, bannere .

Probleme cu calculatorul ?

Il poti aduce la noi sau ne poti suna si venim noi la tine . Devirusare,recuperare data, instalare programe, drivere, consultanta , mai simplu de atat nu se poate.

Copy Center - Tot ce ai nevoie

Printare , scanare, laminare, indosariere, tricouri personalizate, bannere, fir luminiscent pentru imbracaminte, carti de vizita.

Web Design

Calitate si professionalism. Daca ai nevoie de un website sau doar de un simplu design pentru diverse flyere sau bannere ne puteti contacta sau vizita direct la sediu pentru o prezentare .

Cuvinte cheie:
webdesign constanta, carti de vizita constanta, webdesign, site-uri web, printare, laminare, scanare, indosariere
Domenii de activitate:
SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
983
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter