VINURI CU SPECIFIC ITALIAN, BAIA MARE
1 punctde departajare
SC VIADELVINO SRL

VINURI CU SPECIFIC ITALIAN

SC VIADELVINO SRL

Program de lucru:
L: 11-18, M: 11-18, M: 11-18, J: 11-18, V: 11-18, S: 12-16, D:
Contact:
Adresa: Victoriei nr 146 bl 2 ap 5, BAIA MARE, Maramures
Telefon: 0741427695
E-mail: viadelvino2008@yahoo.com
Adresa web: www.viadelvino.ro
Detalii VINURI CU SPECIFIC ITALIAN (SC VIADELVINO SRL)
Goethe spunea: VIATA E PREA SCURTA CA SA BEI UN VIN PROST!
Noi spunem ca lumea vinului este atat de vasta incat exista suficient spatiu pentru a crea o EXPERIENTA UNICA!!!!!.....acesta este mesajul pe care VIADELVINO doreste sa-l transmita tuturor iubitorilor de vin care au placerea de a-si petrece cateva clipe de relaxare in fata unui pahar de vin DE CALITATE!!!.
Daca preferi VINUL BUN si vrei sa oferi sau sa-ti oferi posibilitatea de a transforma orice moment intr-o ocazie unica pentru a degusta VINURI ITALIENE, te asteptam cu drag sa alegi din propunerile noastre pe care le vei gasi in vinoteca noastra din Baia Mare: VINOTECA VIADELVINO.
Va oferim vinuri import Italia de cea mai buna calitate si pentru toate buzunarele.
La noi puteti gasi vinuri rosii, albe sau rosè, din toate zonele viticole importante ale Italiei, vinuri spumante, imbuteliate sau la bag in box pentru ocazii cum ar fi nunti, botezuri sau mese festive.
Ne gasiti la Vinoteca Viadelvino pe str. Victoriei, nr.146,(langa Pronto)Baia Mare, intre orele 11 si 18, iar sambata intre 12 si 16.
Iubitori ai vinului va asteptam numerosi!!!!
Pentru clientii care doresc ca pe carafele de la nunta sau pe sticle sa apara numele firmei proprii avem si serviciul de personalizare a etichetelor.

Cuvinte cheie:
vinoteca viadelvino, vinoteca viadelvino baia mare, vinoteca baia mare, crama vinuri baia mare, vinuri cu specific italian, vinuri specific italian baia mare, vinuri de calitate baia mare, vinuri italiene, vinuri de masa, vinuri import Italia, vinuri spumante baia mare, vinuri de colectie baia mare, vinuri la cutie baia mare, vinuri pt evenimente baia mare, ulei de masline baia mare,
Domenii de activitate:
ALCOOL
BAUTURI > alcoolice > Comert
BAUTURI > alcoolice > Productie
BAUTURI > Distributie
BAUTURI > Import export
COMERT
CRAME
CRAME > Vinuri vrac si imbuteliate
DISTRIBUITORI > Diverse produse
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1560
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter