Versailles parquet manufacturer, Bistrita
0 punctede departajare

Versailles parquet manufacturer

Perspectiv M&M Prod srl

Contact:
Adresa: Bargaului, nr.22, sc.A,ap.2, Bistrita, Bistrita Nasaud
Telefon: 0040746909677
Detalii Versailles parquet manufacturer (Perspectiv M&M Prod srl)
Perspectiv M&M Prod SRL cu sediul in municipiul Bistrita, are ca principala activitate prelucrarea lemnului din faza de lemn rotund pana la produs finit . Firma activeaza in acest domeniu din anul 1993.

Principalul produs este parchetul din lemn masiv de stejar, nuc sau din lemn vechi de stejar obtinut din demolari, sub forma de placi traditional frantuzesc (Versailles, Chantilly, Petit Marly, Chanounceau, Bourbon, Point de Hongrie) imbinat cu lamba si uluc in cuie de lemn, fara adezivi.

Produsele le confectionam numai la comanda iar dimensiunile placilor se pot modifica in functie de camera unde vor fi instalate. Parchetul nostru traditional frantuzesc respecta metoda veche de fabricare, elementele sunt imbinate cu lamba si uluc in cuie de lemn fara nici un fel de adezivi, la fel ca parchetele veritabile care au aparut in franta in sec XVII. Noi fabricam parchet din stejar sau nuc, traditional frantuzesc.

Parchetul este realizat din lemn masiv de:

- stejar european de cea mai buna calitate.
- lemn vechi de stejar provenit din demolari.
- nuc european

Imbinare cu lamba si uluc in cuie de lemn, fara incleiere; Dimensiuni: 1000 x 1000 mm; Grosime: 23 mm;

Instructiuni montaj parchet

INSTRUCTIUNI DE MONTAJ PENTRU PLACI DE PARCHET DIN LEMN MASIV - PE SUPORT DE BETON

Pentru folosirea acestei metode trebuie respectarea urmatoarele reguli:
Fiecare placa de parchet este invelita in folie de plastic pentru a fi protejata de umiditate.
Este interzisa expunerea acestora la soare si umiditate inainte de a efectua montajul.
Inainte de montajul (lipirea) placilor, acestea se vor aseza in camera pentru aclimatizare (pentru a se adapta la temperatura camerei) fara a se desface din ambalaj.
Umiditatea din camera in care se va monta parchetul trebuie sa fie constanta si aproximativ de 45% - 65%.
Placa de beton trebuie sa aiba o umiditate de maxim 1,5% - 2% si poate sa fie izolata pe dedesubt.
Este foarte important ca placa de beton sa nu fie friabila, sa nu se sfarme sa nu prezinte goluri si crapaturi.
Pentru lipire este recomandata folosirea adezivilor poliuretanici produsi de firme specializate (tip BONA din Suedia), deoarece au un grad mare de elasticitate.
Placa de beton trebuie sa fie plana , neteda si aspirata bine (curata).
Placa de beton se acopera cu un primer poliuretanic de protecatie pentru inchiderea porilor, acesta trebuie sa fie compatibil cu adezivul care se foloseste pentru lipirea placilor de parchet(este indicat sa fie produs de aceeasi firma).
Inainte de lipire este recomandat ca placile de parchet sa se aseze "la rece" pe placa de beton pentru o eventuala pasuire si numai dupa aceea sa se lipeasaca de pardoseala.
Intre perete si parchet se lasa un gol de aproximativ 10-20 mm, in functie de dimensiunea camerei pentru dilatarea lemnului. Cu cat camera este mai mare cu atat golul respectiv trebuie sa creasca.
Baghetele care se monteza in canalul placilor de parchet trebuie sa prinda in doua placi.
Dupa lipirea placilor de parchet, acestea se lasa aproximativ 1-2 saptamani pentru aclimatizare.
Dupa aceasta perioada parchetul se chituieste unde este cazul dupa care se slefuieste 0,5 - 1 mm pentru planeitate si finisaj. Dupa slefuire, parchetul se poate trata cu diferite baituri, uleiuri, ceara pentru culoare si se lacuieste cu lacuri speciale pentru parchet.

Acest tip de parchet se poate monta si pe diagonala camerei, dar trebuie respectate urmatoarele instructiuni de montaj in plus fata de cele de mai sus:

La toate placile de parchet care se taie pe diagonala, trebuie sa se traseze diagonala de taiere pe dosul placilor, dupa care se capseaza cu 2-3 capse de 15 mm toate reperele intre ele.
Urmatoarea faza este taierea pe fata placii pe aceeasi diagonala. Daca nu se capseaza intre ele, elementele componente ale placii se vor desface si apar goluri intre elemente.

Este foarte important ca montajul acestui tip de parchet sa se execute cu o firma de specialitate care ofera garantie pentru montaj. Acest parchet se poate lipi si pe altfel de pardoseli, din lemn, din O.S.B. sau placaj. Si in aceste situatii se foloseste tehnologia de montaj, de mai sus.
Este important ca pardoseala sa fie bine fixata, uscata si plana.

Ambalare parchet

Fiecare placa de parchet este invelita in folie de plastic pentru a fi protejata de umiditate.
Placile infoliate sunt asezate pe paleti iar colturile sunt protejate de un suport din lemn pentru a nu se deteriora in timpul transportului.
Ambalajul din cherestea a fost tratat termic in accord cu programul de conformitate fitosanitara al ambalajelor din lemn destinate exportului ISMP 15 (Standardul International Pentru Masuri Fitosanitare nr. 15), marcajul societatii este urmatorul: RO-BN-010.
Cuvinte cheie:
versailles parquet, parquet versailles, versailles parquet flooring, versailles panels, parquet versailles
Domenii de activitate:
PARCHET > din lemn
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1318
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter