Vanzari directe BIO, Braila
0 punctede departajare

Vanzari directe BIO

SC. BIOLIFE4YOU SRL

Program de lucru:
L: 09-20, M: 09-20, M: 09-20, J: 09-20, V: 09-20, S: 09-13, D:
Contact:
Adresa: str. Stefan cel Mare nr.226, Braila, Braila
Telefon: 0753-228843
Fax: 0239-627262
Detalii Vanzari directe BIO (SC. BIOLIFE4YOU SRL)
O compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare).

LifeCare afacerea BIO nr.1 in Romania

Afacerea LifeCare este o afacere MLM (multi level marketing) care a intrat in Romania in anul 2005. Inca de la inceput firma LifeCare si-a propus sa devina unul din principalii jucatori pe piata MLM din Romania.

Produsele principale comercializate de firma Life Care sunt:
Logona- produse BIO care sunt deosebite din punct de vedere calitativ. In Europa de Est produsele Logona sunt la inceput. Locul nr. 1 din Europa de Est la distributia produselor Logona este ocupat de Slovenia dupa care pe locul 2 se afla Romania.

Krauter – este deja cunoscuta in Romania datorita firmei noastre. Zilnic firma LifeCare distribuie peste 100.000 de unitati de produs Krauter. Produsele Krauter sunt produse de o calitate deosebita lucru care este foarte apreciat de conumatorii nostrii.

LifePlus – este principalul contracandidat pe piata mondiala pentru Nutrilite (Amway). Dupa cum ati constatat cei care deja ati comandat aceste produse calitatea lor este ireprosabila.

Bijuteriile magnetice Vivadeau- magneto-terapia este o metoda de ameliorare si vindecare a diverselor afectiuni cu ajutorul unui camp magnetic.

Firma LifeCare mai are in portofoliu si alte produse: cutite Solingen, produse cosmetice Indra, poduse mai nou intrate din Germania de la Fitne. Produsele Fitne sunt foarte cunoscute in Germania si mai mult ca sigur vor fi bine primite si in Romania.

Esti asteptat alaturi de noi!!!
Cuvinte cheie:
vanzari directe edera , cabinet de recuperare medicala www.clinicagentiana.ro
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1602
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter