Vanzari detergenti, Fieni
0 punctede departajare

Vanzari detergenti

Clean & Shining

Program de lucru:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: 9-17, D: 9-17
Contact:
Adresa: Str.Lt.V.Negoescu,Bl.13,Ap.15,Et.3, Fieni, Dambovita
Telefon: 0720602091
Detalii Vanzari detergenti (Clean & Shining)
Igiena si curatenie profesionala dintr-o singura sursa! Profesionistii apeleaza la profesionisti !

DISTRIBUITOR - detergenti si produse de curatat HoReCa marca TENZI in Romania. DISTRIBUITOR - marca P&G - linia profesionala. Gama de detergenti pe care o oferim clientilor nostri respecta standardele de calitate, tehnice si ecologice stabilite la nivel international.

Pentru distributia celor mai de calitate detergenti profesionali, dispunem de personal cu inalta calificare in domeniu . In gama de produse pe care magazinul vi le ofera se includ detergenti profesionali pentru geamuri, pardoseli, mochete, parchet, obiecte sanitare,dezinfectanti,toate de calitate premium.

Prin durabilitatea indelungata chiar si intr-o exploatare in conditii extreme, produsele oferite sunt o foarte buna investitie prin costul total foarte redus.

Garantia acestei durabilitati se datoreza materialelor de cea mai buna calitate, si experientei indelungate a producatorilor. Cu o vasta experienta in segmentul business to business, obiectivele principale ale firmei noastre sunt dezvoltarea de solutii complete la comanda pentru piata de profil.

În acelasi timp, oferta de igiena profesionala contine gama completa de detergenti profesionali destinati a fi utilizati atât de profesionisti: 
- spalatorii(auto,textile),curatatorii,firme de curatenie, dar si de angajatii companiilor în activitatea de zi cu zi, pentru a-si asigura un mediu de lucru placut si curat.

Firma www.detergent-shop.ro este distribuitorul produselor Tenzi si P&G pe piata din Romania. Gama cuprinde urmatoarele tipuri de produse:

1.Detergenti pentru polisharea si pregatirea pardoselelor. Sunt recomandati pentru: plastic, linoleum, cauciuc, lemn tratat si granit. 2.Detergenti pentru mentinerea pardoselelor polishate. Sunt recomandati pentru: plastic, linoleum, cauciuc, lemn tratat si netratat, marmura, granit, suprafete vopsite, piatra, PVC, vinyl, beton si gresie.
3.Detergenti pentru intretinerea covoarelor si mochetelor.
4.Detergenti pentru curatarea suprafetelor dure.
detergenti si detartranti cu spumare marita pentru spalari cu eficienta crescuta.
5. Detergenti speciali pentru industria alimentara (detergenti degresanti, dezinfectanti si detartranti) Toti detergentii comercializati corespund principiilor HACCP, promulgate de UE.
6. Detergenti pentru grupuri sanitare (dezinfactanti si detartranti).
7. Detergenti pentru menaj (housekeeping).
8. Detergenti odorizanti si dezinfectanti pentru improspatarea aerului.
9. Produse pentru intretinerea pielii:
sapun lichid, gel protector pentru protectia mainilor in timpul muncii, crema revitalizanta pentru dupa terminarea procesului muncii .
10. Detergenti pentru curatarea hainelor si lenjeriilor (produse: detergenti, dezinfectanti pentru rufe si balsam)
11. Produse pentru tratarea structurilor metalice si pardoselelor:
vopsea (beton, lemn, piatra si structuri de otel), tratament pentru pardosele (lemn tratat si netratat, parchet si parchet laminat), solutii pentru indepartarea de grafitti, vopsele, marker, pix si cerneluri.
12. Detergenti / Solutii pentru pregatirea si polisharea automobilelor.
13. Detergenti auto cu spumare redusa pentru curatarea automobilelor.
14. Detergenti auto profesionali .
15. Gama special creata pentru curatarea, dezinfectarea si decaparea suprafetelor .
Cuvinte cheie:
detergent, ariel, bonux, detergenti spalatorii, detergenti curatatorii, apret, balsam, ecolab, detergent praf, detergent lichid, detergent textile, marca P&G, produse de curatat HoReCa marca TENZI
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1797
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter