TURISM, MOTELURI, ALIMENTATIE PUBLICA, PITESTI
1 punctde departajare
S.C. MAGIC GT S.R.L.

TURISM, MOTELURI, ALIMENTATIE PUBLICA

S.C. MAGIC GT S.R.L.

Program de lucru:
L: Non Stop, M: Non Stopn, M: Non Stop, J: Non Stop, V: Non Stop, S: Non Stop, D: Non Stop
Contact:
Adresa: STR. NEGRU-VODA, NR.17, PITESTI, Arges
Telefon: 0248 271 710
Fax: 0248 271 710
E-mail: hotelmagicgt@yahoo.com
Adresa web: www.magicgt.ro
Detalii TURISM, MOTELURI, ALIMENTATIE PUBLICA (S.C. MAGIC GT S.R.L.)
Holdingul nostru, cu toate facilitatile sale, va ofera o gama variata de servicii: terase, o cofetarie, 2 restaurante, unde se pot organiza diverse evenimente, club de noapte, servicii rent-a-car, parcari pazite, masaj, sauna etc. Complexul Magic inglobeaza 2 hoteluri,o agentie de turism, o agentie imobiliara, o vila aflata in centrul orasului- cu 3 camere,un living-room, baie, parcare proprie, gradina de 1000 m2.

HOTEL MAGIC GT, este situat in zona de centru a orasului Pitesti.Cu o arhitectura in pas cu timpurile, hotelul se afla nu departe de acum celebra fantana muzicala din fata Primariei.

Restaurantul Magic din Trivale este situat la marginea padurii cu acelasi nume si dispune de 2 sali, una cu capacitate de la 200 la 800 de locuri(unde se pot organiza evenimente de 200,300,400,500,etc. persoane) ,respectiv cea de a doua sala cu capacitate intre 100 si 200 de locuri.Pentru Salonul Magic,duminica,costul unui meniu all-inclusive este de 150,00 lei/persoana,iar ca extra bonus se ofera aranjarea(decorarea) salii.Totodata dispune si de o terasa de 350 de locuri.

HOTEL MAGIC TRIVALE,situat la marginea padurii Trivale, ofera o oaza de liniste si verdeata si care,fie ca sunteti turist sau om de afaceri va poate oferi clipe de neuitat.Hotelul va pune la dispozitie un numar total de 19 camere.
Cuvinte cheie:
hotel ieftin pitesti, servicii business ieftine pitesti, preturi imbatabile pitesti, locatie superba pitesti, sauna ieftina pitesti, sala conferinte pitesti, terasa ieftina pitesti, restaurant ieftin pitesti, cazare centrala Pitesti, cazare centrala hotel Pitesti, hotel central Pitesti, panorama superba Pitesti, restaurant central Pitesti, organizari nunti, onomastici, petreceri private, festivitati, botezuri, revelioane, sala conferinta central Pitesti, cafea locatie superba, terasa centrala Pitesti, cofetarie centrala Pitesti, salon bronzat Pitesti, sauna Pitesti, masaj Pitesti, parcare privata, room service, internet neliminitat gratuit, firma paza protectie Pitesti
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1404
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter