tranzactionare actiuni, Bucuresti
0 punctede departajare

tranzactionare actiuni

SSIF PRIME TRANSACTION S.A.

Contact:
Adresa: Str. Caloian Judetul nr. 22, Sector 3, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 21-322.46.14, 021-321.40.90, 021-321.40.82, 0749-0
Fax: 021-321.59.81
Detalii tranzactionare actiuni (SSIF PRIME TRANSACTION S.A.)
Prime Transaction S.A. este o societate de servicii de investitii financiare (SSIF) prezenta pe piata de capital romaneasca din anul 1997. Membru al Asociatiei Brokerilor si actionar al celor doua burse din Romania, Bursa de Valori Bucuresti si Sibex, Prime Transaction si-a consolidat pozitia pe piata bursiera de-a lungul timpului, prin profesionalism, promptitudine si inovatie, reusind astfel sa raspunda exigentelor clientilor.

Prime Transaction se identifica ca un intermediar bursier independent, preocupat de clientii autohtoni. Intr-o economie in care piata de capital este putin inteleasa si inca putin folosita, am alocat toate resursele disponibile pentru a crea punti de legatura intre investitori si emitenti, intre investitori si brokeri.

Adaptand continuu specificul de afaceri local la exigentele prestarii unor servicii financiare la nivel european, Prime Transaction a capitalizat succesul relatiei cu proprii clienti creand o marca cu traditie pe piata bursiera autohtona.

Ceea ce ne defineste este viziunea si tintele de performanta alese.
Cuvinte cheie:
bursa, actiuni, tranzactii online, tranzactionare actiuni, fondul proprietatea, obligatiuni investitie, actiuni, analiza financiara, broker actiuni, broker valori mobiliare, bursa de valori bucuresti, bursa de valori, piata de capital, instrumente financiare, Servicii de intermedieri financiare
Domenii de activitate:
AFACERI > Brokeri
AFACERI > Consultanta firme
AFACERI > Consultanta si intermedieri
BANCI
BURSA DE VALORI > Tranzactii actiuni
CONSULTANTA INVESTITII > actiuni si obligatiuni
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1465
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter