Transport rutier de marfuri, Bucuresti
0 punctede departajare

Transport rutier de marfuri

OMC International Transport SRL

Program de lucru:
L: 08:00 - 23:00, M: 08:00-23.00, M: 08:00-23:00, J: 08:00-23:00, V: 08:00-23:00, S: 08:00-23:00, D: 08:00-23:00
Contact:
Adresa: Str. Rimnicu Vilcea, nr. 18, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0724717396
Detalii Transport rutier de marfuri (OMC International Transport SRL)

Transport rutier de marfuri la nivel local, intern si international cu utilitare de 3,5 tone.

S.C. OMC International Transport S.R.L. inseamna profesionalism, siguranta, eficienta si costuri reduse in transportul rutier de marfuri iar in acelasi timp este un partener de incredere pentru clientii nostri.

Parcul nostru auto este compus din autoutilitare cu masa totala maxima autorizata de 3,5 tone si sunt echipate cu dispozitive de navigatie prin GPS pentru a putea ajunge repede la orice adresa din Romania si din Europa. De altfel autoutilitarele noastre au instalate dispozitive de localizare prin GPS, astfel dvs. puteti afla in timp real pozitia camionetelor noastre si distanta pana la destinatie pe toata durata desfasurarii transportului.


Toate autoutilitarele noastre au asigurare CMR pentru marfurile transportate, valabile atat in Romania cat si in strainatate iar soferii nostri sunt instruiti periodic pentru a evita astfel orice situatie neplacuta si pentru desfasurarea in bune conditii a transporturilor de marfuri efectuate de firma noastra.

Transport marfa Bucuresti
Firma noastra ofera servicii de transport marfa in Bucuresti si zonele limitrofe, fie ca vorbim de transport mobila, obiecte personale, coletarie, marfa pe palet. Asiguram de altfel si servicii de distributie de produse la marile lanturi de hipermarketuri din Bucuresti si Ilfov sau la platformele acestora.


Transport intern

Societatea noastra ofera servicii de distributie marfa la marile magazine si transport marfa in Romania in regim de exclusivitate sau grupaj la cele mai avantajoase preturi. Oferim de asemenea servicii de transport si mutari mobilier in regim de exclusivitate la preturi fara concurenta.


Transport international
Compania noastra va ofera servicii de transporturi intracomunitare de marfuri in regim de exclusivitate sau grupaj la preturi foarte avantajoase. Facem transporturi saptamanale din Romania spre Franta, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Marea Britanie, Cehia, Polonia si ocazional spre Bulgaria, Grecia, Italia, Spania, Portugalia, Danemarca, Lituania, Letonia, Estonia si Finlanda.

Cuvinte cheie:
transport marfa, transport marfa bucuresti, transport marfa intern, transport marfa international, autoutilitare cu masa totala maxima autorizata de 3, 5 tone , Transport international, Transport intern, autoutilitare cu masa totala maxima autorizata de 3, 5 tone
Domenii de activitate:
TRANSPORT > local
TRANSPORT > rutier intern si international > Marfuri
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
724
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter