Tipografie, Editura, Iasi
1 punctde departajare
Panfilius SRL

Tipografie, Editura

Panfilius SRL

Program de lucru:
L: 8-16, M: 8-16, M: 8-16, J: 8-16, V: 8-16, S: -, D: -
Contact:
Adresa: str. Lascar Catargiu nr.72, Iasi, Iasi
Telefon: 0232-211309, 0722-646793, 0758-220144
Fax: 0232-211309
E-mail: tipografia_panfilius@yahoo.com
Adresa web: www.panfilius.ro
Detalii Tipografie, Editura (Panfilius SRL)

Tipografia Panfilius Iasi va ofera servicii de tipografie la tiraje mici si medii la cele mai bune preturi.

Prin Editura Panfilius va oferim posibilitea de a publica carti, reviste, manuale scolare, lucrari stiintifice, cursuri universitare, monografii, lucrari de doctorat, rezumate lucrari de doctorat si alte tipuri de publicatii fara limita de tiraj (tiraj nerestrictionat).

Pentru carti se asigura rezervarea ISBN-ului gratuit. În schimb, autorul va preda editurii 7 exemplare care vor fi trimise Bibliotecii Na?ionale a României, Serviciul Depozit legal.

Autorul trebuie sa furnizeze continutul publicatiei (carte, revista, monografie, manual) in format electronic. Coperta in format *.cdr (Corel Draw) cu textul convertit la curbe sau *.pdf. Cotorul trebuie sa fie calculat  in functie de grosimea hartiei pe care se tipareste (de ex. 200 de pagini pe 80g necesita 10mm de cotor. Interiorul materialului de tiparit se accepta doar in format CDR, PDF, margini 15 mm minim,  A4(210×297mm), A5(148,5×210mm) si format academic (165×235mm).
Daca materialul nu este adus in forma finala, modificarile ulterioare se taxeaza la pretul de 0,5 RON / minut.

Exemplarul “Bun de tipar - BT” se realizeaza in termen de 1-2 zile de la primirea comenzii.

Editura Panfilius va semnala aparitiile editoriale Bibliotecii Nationale a Romaniei – Centrul National CIP prin completarea Formularului CIP. Descrierea CIP va fi transmisa în termen de minim 10 zile lucratoare de la receptionarea formularului. Odata cu primirea casutei CIP (descrierii CIP), Panfilius srl efectueaza serviciul de tiparire si finisare a lucrarii, deoarece (descrierea CIP) se tip?re?te pe verso paginii de titlu. Prin urmare, tiparirea de carti/reviste necesita minim 14 zile lucratoare.

Editura Panfilius accepta spre publicare cartil si reviste din orice domeniu.

Esti in cautare de servicii tipografice ?

  • Esti selectiv si de neinduplecat? Pentru 1 eurocent mai putin alergi in alta parte?
  • Te stim! Vrei o oferta de pret chiar acum (ai deja alte trei oferte si trebuie sa te decizi urgent)?
  • Ai obsesia perfectiunii?
  • Esti intolerant si nu admiti greseli?
In fine, daca tu esti cel care ne asiguri ca ne vei contacta imediat ce ai un raspuns, TU ESTI CEL PE CARE IL ASTEPTAM ! Da repede un click si cere o cotatie de pret, spune-ne exact ce doresti, iar specialistii nostri iti vor pregati o oferta de nerefuzat!
 
Si, nu in ultimul rand, iti multumim pentru ca, datorita tie, devenim pe zi ce trece tot mai buni!

Tipografie offset tiraje mici si medii . In tipografie pretul este hotarator legat de tiraj, de preferat cantitati mari. O tipografie poate asigura si tiraje mici dar costurile nu sunt optime de aceea la tipografie se apeleaza pentru volum. Lucrarea de tipografie necesita o pregatire specifica livrarea facanduse in 3-5 zile. Pentru aceasta clientul trebuie sa aduca lucrarea pregatita in format electronic. Nu asiguram servicii de tehnoredactare. Experienta in domeniu permite producerea lucrarilor cu profesionalism. 

Tiparire de carti, fluturasi, pliante, reviste, tipizate personalizate pe offset sau autocopiativa, registre, legatorie, arhivare, inseriere manuala, faltuire, capsare cu sarma la un pret convenabil.

Cuvinte cheie:
tipografie offset, editura, carti, reviste, fluturasi, pliante, brosuri, afise, etichete, cutii, tipizate, tipografie iasi, editura iasi, Editura Panfilius
Domenii de activitate:
EDITURI
TIPARITURI
TIPOGRAFII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3516
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter