Terapie alternativa, 53424 REMAGEN / GERMANIA
1 punctde departajare
ENERGETISCHE PRAXIS

Terapie alternativa

ENERGETISCHE PRAXIS

Program de lucru:
L: 8-18, M: 8-18, M: 8-18, J: 8-18, V: 8-18, S: , D:
Contact:
Adresa: Str. Wassigertal 24, 53424 REMAGEN / GERMANIA, Alba
Telefon: 0788- 696 064 sau 0049 2244 872828
Fax: 0049 3212 123 9032
E-mail: info@gavril-bucher-geistheiler.de
Adresa web: www.noi-oportunitati.ro
Detalii Terapie alternativa (ENERGETISCHE PRAXIS)
Secretul tuturor timpurilor este cum sa eliberam forta subconstientului nostru si s-o punem constient in folosul nostru.

Insusiti-va aceasta arta si obtineti sanatatea, iubirea, fericirea si prosperitatea. Decideti cum doriti sa traiti: subconstientul este izvorul bucuriei si idealurilor dvs. Un subconstient modificat va modifica lumea.

Genele noastre nu reprezinta destinul, cu forta spiritului ne eliberam de lipsuri, de limitari si putem sa traim in pace si armonie. Criza mondiala este o certitudine si evolutia ei nu poate fi oprita. Impreuna putem trece prin aceasta perioada dificila, impreuna putem cladi un nou inceput.

EXISTA mai multe metode practice, cum ar fi  AUTOVINDECAREA (sau VINDECAREA CU PUTEREA GANDULUI) sau TERAPIA CU CRISTALE, care va pot ajuta sa rezolvati problemele personale si ale familiei fara a crea o dependenta fata de instructori sau terapeuti.

Terapiile alternative va pot oferii:
          - mai multa pofta de viata si energie
          - armonie intre corp si suflet
          - un corp sanatos

Puteti alege sa faceti sedinte de terapii alternative cu diversi terapeuti, la fel de bine puteti invata personal tehnici de autovindecare, pentru ca aceasta putere exista in fiecare din noi in egala masura.

Oricine poate invata cum sa aduca la suprafata aceasta putere, necunoscuta multora, si cum sa o utilizeze, cum sa identifice blocajele emotionale care reprezinta samburele oricarei afectiuni fizice sau psihice. Perioada prin care trecem, Rezonanta Schumann din ce in ce mai crescuta, faciliteaza posibilitatea ca fiecare om sa poata redescoperi aceste forte care stau la baza vietii in Univers.
Cuvinte cheie:
terapii alternative, tratamente complementare, autovindecare, vindecarea cu puterea gandului, controlul gandirii, instaurarea protectiei in viata zilnica, intarirea sistemului imunitar, ajutor rapid in caz de urgenta, tratament la distanta, seminarii, instruiri, consultanta, educare practica
Domenii de activitate:
CABINETE PSIHOLOGICE
CONSULTANTA
CRISTALE MINERALE > Pietre semipretioase
CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE
SANATATE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2759
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter