´╗┐ Taxi Brasov, Brasov
1 punctde departajare

Taxi Brasov

IpeA SRL

Contact:
Adresa: Sirul Livezii nr.2, Brasov, Brasov
Telefon: 0722405646
Fax: 0368814039
E-mail: adrian@4t4u.ro
Adresa web: www.4t4u.ro
Detalii Taxi Brasov (IpeA SRL)
Cei mai buni soferi de taxi, vorbitori de engleza si germana, va stau la dispozitie 24/7.

Oferim transport taxi catre orice destinatie din Romania cat si in afara tarii. Transferurile la si de la aeroporturile internationale "Henri Coanda" Otopeni, "Aurel Vlaicu" Baneasa, "Ilie Rotariu" Sibiu, Transilvania - Targu Mures, Cluj, vizitarea obiectivelor turistice dorite, vacanta sau business, cu noi vor fi intotdeauna deosebite.

Prin serviciile de taxi pe care le oferim, dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri - turisti si parteneri de afaceri - astfel încat sa devenim un partener de incredere in calatorii de afaceri si vacante de succes.

Faptul ca peste 50% din clientii nostri sunt clienti fideli si veniti ca urmare a recomandarilor altor clienti care au fost foarte multumiti de promptitudinea, calitatea si flexibilitatea serviciilor de taxi oferite, ne impulsioneza si ne ne da incredere ca vom reusi sa ramanem in topul celor mai bune firme din Romania.

Pentru a va face pe dumneavoastra sa va simtiti liber, va oferim posibilitatea sa alegeti traseul, obiectivele turistice, precum si opririle. fiecare traseu poate fi personalizat in functie de dorintele dumneavoastra.
Cuvinte cheie:
taxi brasov, taxi brasov otopeni, taxi brasov baneasa, taxi brasov sibiu
Domenii de activitate:
TAXI
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1417
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter