Tamplarie Gealan Romania, Buzau
0 punctede departajare

Tamplarie Gealan Romania

SC Prodinvest Grup'99 SRL

Program de lucru:
L: 8-18, M: 8-18, M: 8-18, J: 8-18, V: 8-18, S: 8-13, D:
Contact:
Adresa: Str minoritei bl a1 ap 2, Buzau, Buzau
Telefon: 0744660450
Detalii Tamplarie Gealan Romania (SC Prodinvest Grup'99 SRL)
PRODINVEST GRUP este membra a PATRONATULUI PRODUCATORILOR SI MONTATORILOR DE GEAMURI, FERESTRE SI FATADE, a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 si OHSAS 18001:1999 cu certificare din partea firmei CERTIND, este in curs de implementare ISO 14001 : 2005 si de obtinere a marcajului CE.  

Cu un efectiv de cca 25 angajati, Prodinvest Grup efectueaza: productie tamplarie PVC GEALAN si aluminiu, mobilier; UMBRIRE PENTRU INTERIOR: jaluzele orizontale si verticale simple/ ondulate, rolete, plisse, magic light, fantasy, roman shade; UMBRIRE PENTRU EXTERIOR: marchize, copertine retractabile, usi garaj, automatizari usi-porti.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Prodinvest Grup.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de acestia.

Principala preocupare a companiei Prodinvest Grup este de a sprijini clientii in gasirea celor unor solutii optime in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Produse:

  • ferestre
  • usi
  • plase insecte
  • glafuri
  • usi d egaraj
  • umbrire la interior
  • tamplarie aluminiu
Cuvinte cheie:
fonduri europene, fonduri structurabile, energie regenerabila, fonduri europene bureau , consultanta fonduri, fonduri nerambursabile,
Domenii de activitate:
AFACERI > Centre de afaceri
AFACERI > Consultanta firme
AFACERI > Consultanta si intermedieri
AFACERI > Infiintari firme
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1658
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter