Surse economice de incalzire, BUCURESTI
1 punctde departajare
RES UM CONSULT SRL

Surse economice de incalzire

RES UM CONSULT SRL

Program de lucru:
L: 8 - 16, M: 8 - 16, M: 8 - 16, J: 8 - 16, V: 8 - 16, S: -, D: -
Contact:
Adresa: Aleea Dorohoi,nr.1,bl .21E,sc.3,ap.50, BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: 0726.299.040
E-mail: resumconsult@yahoo.com
Detalii Surse economice de incalzire (RES UM CONSULT SRL)
Vindem panouri radiante infrarosu, tehnologie nanosilver cu ioni negativi.

Panourile radiante sunt sisteme de încalzire pe baza de energie radianta, adica transfer de energie prin unde electromagnetice (raze infrarosii). Spre deosebire de încalzirea cu radiatoare obisnuite cu apa, ce încalzesc doar aerul din jurul lor, panourile radiante cedeaza caldura corpurilor reci. Panoul radiant nu face altceva decat sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura.

RADIATIILE INFRAROSII stau la baza sistemului de panouri radiante si functioneaza similar cu modul in care soarele incalzeste pamantul prin intermediul radiatiilor infrarosii, într-o forma naturala, curata si confortabila.

IONII NEGATIVI sunt eliberati cu ajutorului unei tehnologii de ultim? generatie ce are la baza un mineral numit turmalit, mineral ce este recunoscut pentru emisiile sale de ioni negativi.

TEHNOLOGIA NANOSILVER cea de-a treia componenta a sistemului, care si încheie lista elementelor de baza, se defineste prin acoperirea cu un strat coloidal de argint a sistemului generator de infrarosii. Aceasta metoda este una sigura si lipsita de efecte negative, prin care se igienizeaza si dezinfecteaza suprafetele ce intra in contact cu alimentele sau pielea. Aceast? tehnologie face ca bacteriile si virusii sa fie eliminati inainte ca acestia sa poata ajunge in organismul nostru. S-a demonstrat c? majoritatea agentilor patogeni sunt eliminati in primele 5 minute de functionare a aparatului.
Cuvinte cheie:
incalzire fara calorifer, incalzire, incalzire electrica, incalzire infrarosu, incalzire eco, incalzire economica, incalzire ieftina, incalzire confortabila, incalzire eficienta, panouri electrice, panouri radiante, panouri infrarosu, panouri pentru incalzire, surse de caldura, surse de caldura economice, surse de caldura electrice, surse de caldura eco, surse de caldura ieftine, surse de caldura confortabile,
Domenii de activitate:
COMERT > cu amanuntul
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3809
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter