Statii de incarcare pentru vehicule electrice, 1 Decembrie
0 punctede departajare

Statii de incarcare pentru vehicule electrice

E-Motion Electric

Program de lucru:
L: 8 - 20, M: 8 - 20, M: 8 - 20, J: 8 - 20, V: 8 - 20, S: 8 - 20, D: -
Contact:
Adresa: Sos. Giurgiului nr. 73-75, 1 Decembrie, Ilfov
Telefon: 0723 388 156
Detalii Statii de incarcare pentru vehicule electrice (E-Motion Electric)
Produse oferite de E-motion electric

E-Motion Home Box. Statia de incarcare pentru acasa, in mediul privat, E-Motion Home Box, este statia care indeplineste toate exigentele dumneavoastra. Este construita conform standardelor in vigoare, fiabila, usor de utilizat si personalizabila 100%. Vom construi statia exact dupa dorinta si necesitatile dumneavoastra, incepand de la culoarea exterioara si pana la gama de echipamente montate in interior.

E-Motion Street Box este statia de incarcare pentru mediul public sau semi-public, potrivita pentru a fi montata in parcarile exterioare. E-Motion Street Box este construita conform standardelor in vigoare, fiabila, si usor de utilizat. E-Motion Street Box este un produs 100% personalizabil dupa dorinta clientului. Acest tip de statie de incarcare poate fi adaptat astfel incat sa se incadreze in arhitectura locului de montaj.

E-Motion Wall Box Este statia de incarcare pentru mediul public sau semi-public, potrivita pentru a fi montata in parcarile interioare. E-Motion Wall Box este construita conform standardelor in vigoare, fiabila, si usor de utilizat. E-Motion Street Box este un produs 100% personalizabil dupa dorinta clientului. Acest tip de statie de incarcare poate fi adaptat astfel incat sa se incadreze in arhitectura locului de montaj.

Statiile de incarcare de tip E-Motion Street Box aflate in zone izolate, fara surse de alimentare din reteaua de distributie, pot fi conectate la surse de energie regenerabila.

In acest fel energia livrata pentru incarcarea automobilului electric va 100% nepoluanta, “verde”. Pentru realizarea acestui sistem este nevoie de echipamente auxiliare de producere, stocare si convertire a energiei electrice astfel incat sa poata fi folosita pentru incarcarea automobilului electric.

Cele trei modalitati de producere a energiei in acest caz sunt: - cu ajutorul unor turbine eoliene de mici dimensiuni; - printr-un sistem de panouri fotovoltaice; - sau cu ajutorul unui sistem hibrid compus din turbine eoliene si panouri fotovoltaice.


E-motion Electric va ofera o gama larga de servicii, incepand de la asistenta tehnica necesara demararii proiectului, personalizarea produselor, livrarea sistemelor de incarcare, instalare si punere in functiune, instruire, hotline, mentenanta si service.
Cuvinte cheie:
statii de incarcare, masini electrice , E-Motion Home Box.E-Motion Street Box .E-Motion Wall Box.Statiile de incarcare de tip E-Motion Street Box, Statii de incarcare pentru vehicule electrice
Domenii de activitate:
AUTO > Comert autovehicule
CONSTRUCTII > lucrari de infrastructura zonala
ECHIPAMENTE ELECTRICE > Distributie medie si joasa tensiune
ENERGIE ELECTRICA
INSTALATII ELECTRICE > pentru constructii
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1071
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter