SPECIALITATE MEDITERANEANA, BRASOV
3 punctede departajare
IMPERIA NEPTUNUS SRL

SPECIALITATE MEDITERANEANA

IMPERIA NEPTUNUS SRL

Program de lucru:
L: 8-24, M: 8-24, M: 8-24, J: 8-24, V: 8-24, S: 10-24, D: 10-24
Contact:
Adresa: STR.LUCIAN BLAGA NR.8, BRASOV, Brasov
Telefon: 0268410976, 0726012457
E-mail: daniel_neptunus@yahoo.com
Adresa web: www.ristorante-neptunus.ro
Detalii SPECIALITATE MEDITERANEANA (IMPERIA NEPTUNUS SRL)
Neptunus este un restaurant cu specific italian mediteranean, cu influenta din bucataria ischitana-napoletana, dar si cu multe alte preparate traditionale.

Cred ca am reusit sa aducem un plus de calitate clientilor nostri, oferind o bucatarie gustoasa si placuta, traditionala si creativa. Restaurantul nostru este de conduita familiara. Impreuna cu personalul nostru, amabil si grijuliu, incercam sa cream o atmosfera cat mai familiara, oferind posibilitatea clientului sa se simta ca la el acasa.

Ristorante Neptunus, asa cum se intelege de la numele sau mitologic, este specializat pe o bucatarie de peste si fructe de mare.

Ristorante Neptunus organizeaza nunti, botezuri, petreceri private si multe alte tipuri de evenimente, atat in locatia din Brasov, cat si in cea din Bucuresti. Va propunem meniuri variate, din bucataria italiana si cea autohtona. Suntem deschisi ideilor si propunerilor, astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie o incantare si un real succes. 

Te asteptam cu drag sa-ti satisfacem placerea de a manca un preparat deosebit din peste, fructe de mare delicioase sau mancare in stil italian traditional!
Cuvinte cheie:
restaurant, restaurant italian, mediteranean, fruncte mare, paste, mixt de mare , catering, nunti, botez, evenimente speciale, restaurant cu specific italian mediteranean, restaurant nunti brasov, restaurant botez brasov
Domenii de activitate:
ALIMENTATIE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1190
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter