SPALATORIE AUTO, FOLII AUTO, ALBA IULIA
0 punctede departajare
SC NADO EXPERT SRL

SPALATORIE AUTO, FOLII AUTO

SC NADO EXPERT SRL

Contact:
Adresa: BD-UL REPUBLICII, NR.4 (vis-a-vis de Bazinul Olimpic), ALBA IULIA, Alba
Telefon: 0723167477
Detalii SPALATORIE AUTO, FOLII AUTO (SC NADO EXPERT SRL)

Spalatoria noastra auto din Alba Iulia va ofera servicii de spalat si curat autoturisme interior si exterior la cel mai bun pret.
Va oferim si foli auto profesionale si omologate pentru toate tipurile de masini.
SC Eli Custom SRL din Alba Iulia ofera solutii complete pentru protejarea automobilelor împotriva razelor solare utilizând folii auto profesionale LLumar.

Firma noastra este autorizata RAR pentru montarea foliilor auto si ofera garantie. De asemenea putem monta folii reflexive "semi-oglinda" speciale pentru cladiri.

Exista mai multe tipuri de folii auto de diferite culori, reflexivitate sau opacitate. "Geamurile fumurii" sporesc confortul pasagerilor din masina protejându-i de radiatia solara, ultraviolete, caldura si chiar de cioburile geamurilor în situatia producerii unui accident. Aducem la comanda paravânturi si cotiere speciale pentru orice tip de automobil.

Daca parbrizul masinii dvs are o mica fisura, noi îl putem repara. Netratata, spartura continua sa se extinda prin fisuri ce pot ajunge pâna la marginea geamului.


Protectie solara auto

Foliile auto LLumar reduc semnificativ caldura si stralucirea în interiorul masinii. Ofera protectie eficienta împotriva radiatiilor solare. Sunt disponibile în mai multe variante cu diferite grade de transmisie a energiei solare.

Protectie ultraviolete

Peste 99% din radiatiile UV sunt respinse fara a înnegri sau a colora geamurile masinii. Folia protejeaza de pericolul ultravioletelor ce pot cauza boli de piele precum cancerul.

Siguranta auto

Pe lânga protectia împotriva razelor solare, foliile auto reduc riscul ranirii cu cioburi de sticla în cazul unui accident. Folia previne împrastierea cioburilor geamului crapat actionând ca un învelis ce tine cioburile lipite. De asemenea încetineste atacul hotilor de a sparge geamul si a patrunde în vehicul.

Protectie vopsea

O folie speciala transparenta se aplica pe suprafata masinii în locurile vulnerabile protejând vopseaua de abraziune sau zgârieturi.
Folia LLumar este o pelicula metalizata de înalta performanta ce reduce consistent radiatia solara. Foliile pentru cladiri se pot folosi în birouri sau spatii de productie unde lumina solara este prea puternica. Ele se gasesc în variante reflexive sau nereflexive si pot fi transparente, colorate sau texturate pentru a se potrivi cu design-ul interior.

Ofera un confort sporit

Lucrul într-un spatiu luminat direct de lumina solara duce la stari de oboseala si pierderea concentrarii. Montate pe partea interioara a ferestrei, foliile LLumar reduc stralucirea din încapere, dar si diferentele de temperatura între zonele luminate si cele umbrite. De asemenea, sunt oprite peste 99% din radiatiile UV daunatoare.

Reduce costurile de încalzire sau racire
În timpul verii, 79% din caldura provenita direct de la soare este oprita. În timpul iernii, 30% din caldura este pastrata în interiorul cladirii. Astfel, folia poate reduce costurile necesare încalzirii pe timp de iarna si racirii pe timp de vara.


Previne decolorarea

Datorita stralucirii, cu timpul, razele solare decoloreaza orice le sta în cale. Foliile profesionale LLumar opresc 99% din razele ultraviolete ce nu pot fi stopate de sticla obisnuita.

Aspect decorativ

Foliile decorative pot da un nou stil cladirilor la un cost mult mai mic decât alte decorari, fara alte inconveniente. Sunt disponibile într-o gama variata de culori si texturi: colorate, semi-reflexive sau total reflexive. Din interior, le au un aspect placut, putin obscur si nedeformant, iar din exterior au o aparenta uniforma ce completeaza design-ul cladirii.Cuvinte cheie:
spalatorie alba iulia, folii auto alba, tuning auto, alba iulia spatalorie auto, ovidiu nado expert, foli omologate ilumar, foli protectie solara alba iulia, reparatii parbrize alba iulia,
Domenii de activitate:
AUTO > folii solare profesionale
AUTO > Spalatorii
FOLIE > magnetica si autoadeziva
SPALATORII AUTO > Curatat manual
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
4611
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter