Sisteme paza si aparare bunuri, Deva
0 punctede departajare

Sisteme paza si aparare bunuri

S.C. COM ELECTROSERVICE S.R.L.

Program de lucru:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: 8-12, D:
Contact:
Adresa: Aleea Crizantemelor bl.M1, Deva, Hunedoara
Telefon: 0722567012
Fax: 0254223406
Detalii Sisteme paza si aparare bunuri (S.C. COM ELECTROSERVICE S.R.L.)
S.C. COM ELECTROSERVICE S.R.L. din Deva, societate infiintata in 1992, cu experientata in Security Management Systems, autorizata M.I.R.A.-I.G.S.U. Bucuresti si M.T.C.I are deosebita placere sa va ofere in conditii foarte avantajoase echipamente profesionale, servicii de calitate si solutii tehnice moderne privind paza si apararea bunurilor in conformitate cu Legea 333/2003, H.G. 1010/2004, Legea 307/2007.

In acest moment S.C.COM ELECTRO SERVICE S.R.L. se prezinta  cu o oferta complexa de echipamente, ale caror performante, fiabilitate si mai ales siguranta in asigurarea pazei si protectie bunurilor sunt confirmate de catre clientii sai.

Sisteme de protectie perimetrala : Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa ajunga intr-un anumit spatiu sunt necesare sisteme de protectie perimetrale. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta.

Sisteme de alarma contra efractiilor : Paza si protectia bunurilor dumnevoastra se poate face cu costuri relativ mici prin astfel de sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protectie adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate.

Sisteme de alarma contra incendiilor : Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dusman al omului. Aproape fiecarea oras din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar si in zilele noastre, cand simple neglijente sau ignorarea regulilor de protectie au dus la distrugerea unor fabrici, magazine, hoteluri, depozite, ducand chiar la ruinarea unor proprietari. Studiul combaterii incendiului a devenit o directie importanta in cadrul laboratoarelor stiintifice in domeniu. Sistemele de alarma contra incendiului avertizeaza incendiul in faza sa incipienta. Avertizarea este sonora si luminoasa, locala sau la distanta. Aceste sisteme pot declansa si stingerea automata a incendiului.

Sisteme de supraveghere video : In obiectivele ce contin valori importante este util sa se dubleze sistemul de alarmare contra efractiilor cu sisteme de supraveghere video in circuit inchis(CCTV). Aceste sisteme au o eficienta deosebita in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local(sisteme analogice sau digitale de inregistrare a imaginilor) sau la distanta.

Sisteme de control acces si pontaj : Sisteme prin care acesul persoanelor se poate limita intr-un anumit spatiu la un anumit moment. Prin corelarea acestor sisteme cu softuri specializate se pot obtine rapoarte complete de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor.

Sisteme de control electronic al marfii : Sunt printre cele mai eficiente sisteme de paza si protectie a bunurilor. Prin aplicarea unor identificatori pe produse, acestea nu pot fi scoase dintr-un anumit spatiu decat prin declansarea unei alarme.

Sisteme de interfonie/videointerfonie : Un elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor in anumite spatii. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. In cazul videointerfoanelor persoana afata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

Sisteme integrate voce-date: In cadrul firmei exista o preocupare permanenta pentru a oferi solutii complete care sa includa sisteme integrate de voce si date(retele calculatoare, telefonie).

Sisteme de automatizare: S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL ofera clientilor sai posibilitatea de implementare a unor aplicatii complexe , care pot fi corelate cu sistemele de securitate( usi, porti actionate electric).

Sisteme de ordonare a persoanelor in asteptare, cu tichete cu numar de ordine:
Sistemele cu tichete cu numar de ordine, ofera o solutie moderna si civilizata de gestionarea asteptarii persoanelor (pacienti, clienti, petitionari). Functionarea sistemului este urmatoarea :
-la intrare, utilizatorul (pacient, client, petitionar) primeste un tichet cu numar de ordine, eliberat de un dispozitiv de emis tichete
-apelarea persoanelor aflate in asteptare se face vizual si auditiv cu ajutorul unor sisteme electronice optice si acustice

NURSE-CALL - Sistem de apelare de catre pacient a asistentei medicale: Sistemul Nurse-Call (apelare asistenta medicala) model SH 016A este cu destinatie specifica pentru spitale si camine de batrini sau sanatorii. Este modern, performant, fiabil si usor de utilizat .

Paratrasnete cu amorsare in avans : Asigura descarcarea in avans a sarcinilor electrice din nori prevenind aparitia evenimentelor nedorite cauzate de acestea :supratensiuni in reteaua electrica si in alte retele existente.Calitate si eficienta ridicata. La solicitare asiguram proiectare si montaj.
Cuvinte cheie:
alarme, sisteme, domotica, alarme incendiu, alarme deva, Paratrasnete cu amorsare in avans , NURSE-CALL - Sistem de apelare de catre pacient a asistentei medicale, Sisteme de ordonare a persoanelor in asteptare, cu tichete cu numar de ordine, Sisteme de automatizare, Sisteme integrate voce-date, Sisteme de interfonie/videointerfonie, Sisteme de control electronic al marfii , Sisteme de control acces si pontaj , Sisteme de supraveghere video, Sisteme de alarma contra incendiilor, Sisteme de alarma contra incendiilor, Sisteme de protectie perimetrala
Domenii de activitate:
COMUNICATII > telefoane
INSTALATII > Proiectare si executie
INSTALATII > service
INTERFOANE
INTERFOANE > Instalari si reparatii
PAZA SI PROTECTIE
PROIECTARE > in constructii si instalatii
PROIECTARE > instalatii electrice
PSI > Echipamente stingerea incendiilor
SISTEME > de alarma si securitate
SISTEME ANTIEFRACTIE > pentru locuinte si spatii comerciale
SISTEME IT > Retele calculatoare
SISTEME VIDEO > de supraveghere
USI, PORTI > interioare si exterioare
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1285
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter