Sisteme integrate de securitate, Bacau
0 punctede departajare

Sisteme integrate de securitate

AMPRO SYSTEM SRL

Program de lucru:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: , D:
Contact:
Adresa: str. Spiru Haret nr. 8, corp K, Bacau, Bacau
Telefon: 0234516062
Fax: 0334815333
Detalii Sisteme integrate de securitate (AMPRO SYSTEM SRL)
SOCIETATEA AMPRO SYSTEM are ca obiect principal de activitate, asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor sau valorilor si va propune solutii eficiente pentru ca familia si afacerile dumneavoastra sa fie în siguranta.
Societatea AMPRO SYSTEM SRL, ofera servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru sistemele de securitate(sisteme de alarma, sisteme video CCTV si sisteme de control acces) si servicii de instalare si mentenanta pentru sistemele de detectie si semnalizare in caz de incendiu. Realizam lucrari de cablare structurata, retele de curenti slabi, retele de voce – date, integram sistemele instalate in BMS(building management sistem), instalam si intretinem automatizari usi, porti automate, usi sectionale, etc. In prezent, desfasuram activitatea in toata zona Moldova, dealungul E85 de la Iasi la Bucuresti, cat si in intreaga tara, avem angajati cu toate calificarile in domeniu si o experienta de peste 14 ani. Societatea detine licenta de la IGPR si autorizatie de la ISU pentru activitatile curente. In ce priveste calitatea, societatea AMPRO SYSTEM SRL pune un accent deosebit pe un sistem de lucru organizat, bine structurat si procedurat in toate domeniile sale de activitati. AMPRO SYSTEM este membru al ARTS din 2006. Codul Etic
adoptat de catre Adunarea Generala a Asociatiei Romane pentru Tehnic? de Securitate, denumita ARTS, este implementat, respectat si urmarit in permanenta, cu privire la respectarea regulilor de comportament profesional a personalului  din compunerea AMPRO SYSTEM SRL, care are responsabilitati in domeniul tehnicii de securitate. Tinand cont de experienta, calificarea personalului si rezultatele proiectelor anterioare, consideram ca o colaborare, nu poate fi decat benefica, atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi.
Cuvinte cheie:
proiectare, instalare si intretinere sisteme antiefractie, sisteme video cu circuit inchis si control acces - licenta igpr, autorizatie Pompieri, usi de garaj, usi sectionale, usi automate, camere video, bariere auto.
Domenii de activitate:
ALARME > sisteme de securitate
PROIECTARE SI EXECUTIE > Instalatii electrice
RADIO TV > Reparatii
REPARATII > Electronice si electrocasnice
RETELE > Internet, calculatoare
SISTEME > de alarma si securitate
SISTEME ANTIEFRACTIE > pentru locuinte si spatii comerciale
SISTEME IT > Retele calculatoare
SISTEME VIDEO > de supraveghere
USI > Garaje, hale industriale
USI, PORTI > interioare si exterioare
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1527
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter