Servicii Web, Sebes
0 punctede departajare

Servicii Web

SC TARGET WEB ADVERTISING SRL

Contact:
Adresa: Str Aviator Olteanu nr 42, Sebes, Alba
Telefon: 0745636576
Detalii Servicii Web (SC TARGET WEB ADVERTISING SRL)
Target web este o agentie de publicitate online specializata in servicii de optimizare pentru motoarele de cautare( SEO ), promovare web si social media. Folosim ultimele tehnologii si impreuna cu o doza de creativitate si profesionalism vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a va furniza o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare.

Ne-am dedicat ani de eforturi pentru a intelege toate mecanismele implicate in optimizarea unui site si in obtinerea celor mai bune pozitii in motoarele de cautare. Spre deosebire de alte companii ce ofera servicii SEO, noi ne straduim ca strategia pe care o urmam in cadrul procesului de promovare sa fie una cat mai naturala. Aceasta strategie protejeaza site-urile clientilor nostrii de diferite update-uri ale motoarelor de cautare (ex. Google Penguin, Google Panda, EMD, etc).

Promovam firme de toate marimile si desi avem sediul in judetul Alba, ne ocupam de clienti din toata tara. Site-urile clientilor nostrii se regasesc in primele rezultate ale motoarelor de cautare iar site-urile noastre se regasesc in primele rezultate la cautarea de cuvinte relevante din domeniul noastru de activitate.

Oferim urmatoarele servicii SEO:
  • Optimizarea site-ului web ( SEO On-Page )

Vom structura site-ul pentru a fi mai prietenos cu motoarele de cautare. Unele tehnici includ optimizarea meta tag-urilor, accesibilitatea si externalizarea  fisierelor CSS si Javascript, viteza de incarcare a unei pagini web plus multe altele. Acest modul este inclus in toate site-urile care le construim.

  • Obtinerea de linkuri ( SEO Off-Page )

Unul dintre secretele obtinerii unei pozitionari bune este cantitatea si obtinerea de link-uri relevante catre site-ul tau. Aceste link-uri, in esenta actioneaza ca un vot de incredere pentru site-ul tau. Acestea ofera si asigurarea ca toate motoarele de cautare importante vor vizita site-ul si il vor indexa.

Platformele social media cum ar fi blogurile, Facebook, Twitter, YouTube, forumurile, siteurile social bookmarking, etc au o serie de beneficii pentru companii si au depasit rapid formatele media traditionale, cum ar fi printul, reclamele TV, brosurile, pliantele si campaniile de e-mail marketing. Fata de formatele media traditionale, social media este diferita deoarece implica conexiuni directe intre doua sau mai multe persoane, intre business-ul tau si viitorii tai clienti.

Cuvinte cheie:
seo, optimizare, promovare web si social media, servicii de optimizare pentru motoarele de cautare( SEO ), servicii seo, Obtinerea de linkuri ( SEO Off-Page ), Optimizarea site-ului web ( SEO On-Page )
Domenii de activitate:
SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
785
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter