Servicii vamale si logistica, Deva
0 punctede departajare

Servicii vamale si logistica

Total Comisionary Services SRL

Program de lucru:
L: 08 : 16, M: 08 : 16, M: 08 : 16, J: 08 : 16, V: 08 : 16, S: -, D: -
Contact:
Adresa: Bd. 1 decembrie, nr. 31, Deva, Hunedoara
Telefon: +40 254 234 080
Fax: +40 0254 234 080
Detalii Servicii vamale si logistica (Total Comisionary Services SRL)
Serviciile pe care compania noastra le poate pune la dispozitia clientilor nostri o caracterizeaza drept puntea de legatura dintre acestia si sistemul public vamal romanesc, in cadrul unei relatii de tip win-win business.
Prin intermediul agentiilor noastre care se situeaza in punctele cheie ale Romaniei, precum si datorita conexiunilor de pe piata de profil internationala, compania noastra poate asigura urmatoarele servicii: servicii vamale (consultanta vamala, intocmire documente operatiuni, depozitare si manipulare sub supraveghere vamala, antrepozitare in depozit vamal, logistica pentru marfuri vamale, ridicari si predari de documente de la domiciliul clientului), servicii Intrastat si servicii de logistica contractuala.
In plus, in viitorul apropiat, in portofoliul nostru de activitati vom include si servicii de transport intern si international.
Suntem o echipa de oameni profesionisti si motivati care creaza si sustine intr-un mod responsabil si eficient relatia dintre clientii si partenerii companiei noastre si sistemul public vamal romanesc.
Cuvinte cheie:
vama, logistica, comisionar, transport, port
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
605
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter