Servicii paza si protectie targu mures, Targu Mures
10 punctede departajare
SC LEGION GUARD SRL

Servicii paza si protectie targu mures

SC LEGION GUARD SRL

Contact:
Adresa: Str.Libertatii nr.73, Targu Mures, Mures
Telefon: 0265 779959
Fax: 0365 - 430 - 518
E-mail: office@legionguard.ro
Adresa web: www.legionguard.ro
Detalii Servicii paza si protectie targu mures (SC LEGION GUARD SRL)
Legion Guard functioneaza din 1991 in domeniul securitatii. Personalului de conducere al activitati de paza, protectie si monitorizare interventie este inca de la inceputul activitatii companiei.

Avem un personal de peste 300 de agenti de paza si protectie avizati si echipati corespunzator pentru obictivele aparate.

Compania noastra ofera o gama larga de servicii si produse ce acopera integral cerintele specifice activitatii de paza si protectie a persoanelor si bunurilor, de la paza si protectie obiective, monitorizare si interventie, transport valori, pana la consultanta si cursuri specializate pentru agenti de paza si protectie.

Desfasuram servicii de paza si protectie cu rezultate foarte bune in 8 judete: Mures, Brasov, Sibiu, Harghita, Covasna, Hunedoara, Bistrita, Cluj.

Desfasuram activitati de monitorizare, interventie rapida pentru rezolvarea tuturor problemelor in 3 judete: Mures, Sibiu si Brasov.

Realizam de asemenea instalari de sisteme de alarma si supraveghere pentru banci, case de amanet, bijuterii, case particulare, birouri, magazine, hoteluri etc.

Efectuam scolarizari pentru agenti de paza si ordine cu certificat de calificare si atestat in toate judetele.

SERVICII

LEGION GUARD a venit tot timpul in intampinarea posibilelor probleme de securitate astfel serviciile noastre s-au diversificat de-a lungul timpului pentru a satisface cat mai bine nevoile de paza si protectie ale clientilor nostri.

Va oferim o gama larga de servicii care includ:
  • paza si protectie pentru persoane si bunuri,
  • instalari de sisteme de alarma,
  • interventii la semnale ale sistemelor de alarma,
  • transport valori cu vehicule specializate,
  • insotire de persoane fizice,
  • VIP - garzi de corp,
  • instalarea de sisteme GPRS/CDMA pe autovehicule, precum si
  • monitorizare si interventie rapida in cazul unor semnale de la aceste sisteme,
  • consultanta in domeniul securitatii pentru toti clientii cat si pentru solicitarile speciale si
  • scolarizare pentru agenti de paza si protectie.

Paza fixa si protectia obiectivelor se efectueaza cu agenti de paza pregatiti special pentru astfel de activitati. Dotarea agentilor cu echipament respecta total reglementarile legale si este adaptata in functie de cerintelor beneficiarului si specificului fiecarei locatii.      

Instalam sisteme de alarma si de supraveghere de inalta siguranta pentru orice fel de obiective ca banci, case de amanet, bijuterii, case particulare, birouri, magazine hoteluri, etc..  Pe langa transmisia semnalului video, un mare avantaj pe care il oferim este raza mare de acoperire al camerelor instalate, ceea ce le face mult mai eficiente.     

Avem echipaje mobile pentru interventie in caz de alarme in judetele Mures, Sibiu si Brasov. Acestea ajung in cel mai scurt timp posibil la obiectiv pentru protejarea si indepartarea pericolelor aparute.     La primirea unui semnal de alarma de la unul din obiectivele protejate de LEGION GUARD, cel mai apropiat echipaj de interventie este alertat si dirijat prin statii radio, catre obiectivul vizat, pentru un timp de raspuns la alarma cat mai scurt.

Asiguram servicii de transport valori cu vehicule specializate in maxima siguranta in judetul Mures. In functie de valoare si distanta se vor folosi efective marite pentru o siguranta marita si un transport in conditii optime.      Echipajul mijlocului de transport valori, este format din 2-3 agenti de paza, instruiti si echipati in mod adecvat, cu uniforme, arme de foc si sisteme tehnice de legatura. Mijloacele blindate sunt in legatura radio in permanenta cu dispeceratul nostru operativ.

Oferim servicii de insotire persoane fizice - VIP, respectiv garzi de corp pentru protejarea directa a persoanelor si pentru prevenirea oricaror pericole posibile.Prezenta garzilor de corp prezinta o siguranta in plus si reduce partial sau total posibilitatea unui atac sau a oricaror activitati daunatoare persoanei protejate. Garzile de corp pentru paza si protectia persoanelor sunt special antrenate si pregatite pentru a interveni in conditii de maxima siguranta in orice moment.

Instalam sisteme GPS/CDMA pe autovehicule pentru protejarea acestora in cazul unor atacuri. Oferim de asemenea monitorizare si interventie rapida in judetele Mures, Sibiu si Brasov la sistemele instalate pentru o protectie completa si o siguranta desavarsita. Interventia rapida va garanteaza un risc scazut si ca bunurile dumneavoastra vor fi in siguranta chiar si in cazul unor actiuni externe nedorite.

Oferim consultanta in domeniul securitatii pentru ca dumneavoastra sa fiti la curent cu toate posibilele pericole si sa puteti sa va protejati cat mai bine.     

Realizam scolarizare pentru agenti de paza si ordine.Cursurile sunt efectuate de persoane specializate cu o experiente vasta in domeniul pazei, protectiei persoanelor si obiectivelor. Acestea sunt formate din exercitii practice si teoretic foarte importante pentru o pregatire la cele mai inalte standarde. La finalizarea cursurilor se elibereaza certificat de calificare si atestat in toate judetele avizat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.

Cuvinte cheie:
servicii paza obiective, paza, protectie persoane, bunuri, valori, instalare sisteme de alarma, interventie sisteme de alarma, transport valori, insotire persoane fizice, protectie persoane vip, instalare de sisteme gps, cdma, gps autovehicule, monitorizare si interventie rapida, consultanta in domeniul securitatii, scolarizare pentru agenti paza si ordine, plan paza,
Domenii de activitate:
PAZA SI PROTECTIE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
8304
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter