Servicii IT, web design, Bucuresti
0 punctede departajare

Servicii IT, web design

Red Bullet Grup S.R.L.

Contact:
Adresa: Sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0724246234
Detalii Servicii IT, web design (Red Bullet Grup S.R.L.)
Mentenanta IT, service calculatoare, gazduire si design site-uri web, servere Linux, colocare servere sunt cateva din activitatile principale ale Red Bullet. Dezvoltam solutii pentru eficientizarea serviciilor si a infrastructurii IT a firmelor mici si mijlocii.

Rapida raspandire a virusilor informatici a facut ca Red Bullet sa dezvolte solutii nu numai pentru protectia retelelor interne ci si pentru protejarea relatiei furnizor client.

Red Bullet ofera servicii IT, consultanta si recomandari tehnice privind securitatea si siguranta datelor si pune la dispozitie solutii profesionale pentru protectie, stocare si securizare.

Serviciile noastre se configureaza pentru cerintele fiecarui client in parte.

Serviciile se bazeaza pe abonament lunar si interventiile se fac in cel mai scurt timp, de comun acord cu beneficiarul. Administrarea si mentenanta retelelor de calculatoare se poate face remote sau prin deplasare rapida la locatia clientului si in plus beneficiaza de SLA (Service Legal Agreement).
Cuvinte cheie:
servicii IT, colocare servere, design web, service calculatoare, service imprimante, administrare servere, administrare server linux, protectie, servicii, consultanta, stocare, securizare, mentenanta calculatoare, administrare it, red bullet grup, consultanta si achizitionare domeniu web, red bullet grup
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
COMERT > Tehnica de calcul
COMPUTERE CALCULATOARE
COMUNICATII > telefoane
CONSUMABILE > Birotica si calculatoare
ECHIPAMENTE IT > Calculatoare, accesorii
HARDWARE > Componente IT
INTERNET > Web design
SISTEME IT > Retele calculatoare
TEHNICA DE CALCUL
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1236
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter