Servicii IT pentru companii, Bucuresti
0 punctede departajare

Servicii IT pentru companii

11 AM Media Net

Program de lucru:
L: 9-18, M: 9-18, M: 9-18, J: 9-18, V: 9-18, S: -, D: -
Contact:
Adresa: Str. Papiu Ilarian nr.17, sector 3, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0314328681
Detalii Servicii IT pentru companii (11 AM Media Net)

Firma 11AM Media Net a fost infiintata in 2005 si are ca obiect principal de activitate prestari servicii IT pentru companiile din Bucuresti. Este sustinuta de o echipa tanara si competenta, pregatita sa raspunda promp oricaror cerinte. RezolvIT este brandul firmei 11AM Media Net specializat in servicii IT pentru companii.

Ce oferim?

Servicii IT HelpDesk pentru rezolvarea problemelor curente ce apar in activitatea de birou: configurare mail, instalare software, devirusari, defragmentari, optimizari, restabilire conexiune la internet sau orice alte incidente neprevazute care pot afecta productivitatea statiilor de lucru. In functie de natura incidentelor ce apar, suportul poate fi oferit sub forma telefonica, remote sau onsite.

Servicii IT de consultanta pentru identificarea celor mai bune solutii la problemele IT ale companiei;

Servicii IT de mententanta, necesare pentru functionarea optima a echipamentelor informatice.

Alte servicii: gazduire web, promovare web, service calculatoare, webdevelopment.

Serviciile sunt oferite sub forma de abonamente IT lunare. Acestea pot fi configurata in raport cu nevoile si resursele dvs. financiare.

De ce RezolvIT?

  • Servicii IT complete. In oferta noastra veti gasi o varietate impresionanta de servicii: consultanta it, helpdesk, mentenanta, gazduire si promovare site, reparatii de echipamente it si calcultoare sau extenalizare completa. De ce sa alergi dupa mai multi furnizori cand poti colabora cu unul care le stie pe toate?
  • Raport optim de calitate/pret. Intotdeauna vom alege solutiile cele mai bune in raport cu nevoile dvs. reale si bugetul de care dispuneti si nu vom face niciodata rabat de calitate;
  • Abonamentele noastre sunt 100% personalizabile. Am creat cele 4 abonamente standard ca punct de plecare in alegerea pachetului dvs. de servicii. Acestea pot fi personalizate in raport cu cerintele si bugetul dvs.;
  • Preturi minime pentru toata gama de produse si servicii it din oferta noastra cat si pentru alte servicii datorita parteneriatelor pe care le avem cu furnizori de incredere;
  • Suport IT GRATUIT pentru toti clientii nostri;
  • Preturi preferentiale la achizitionarea de noi produse / servicii it pentru clientii, posesori ai unui abonament RezolvIT.
Cuvinte cheie:
servicii it, abonamente it, externalizare it, 11 AM Media Net, servicii IT pentru companii
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
PRESTARI SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
832
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter