Servicii IT, Bucuresti
0 punctede departajare

Servicii IT

S.C. DOT NETWORK SOLUTIONS S.R.L.

Program de lucru:
L: 08:00-19:00, M: 08:00-19:00, M: 08:00-19:00, J: 08:00-19:00, V: 08:00-19:00, S: 08:00-16:00, D: 08:00-16:00
Contact:
Adresa: Basarabia, Nr.55, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0724315256
Detalii Servicii IT (S.C. DOT NETWORK SOLUTIONS S.R.L.)
Dot Network Solutions a fost infiintata de o echipa de entuziasti ai IT-ului din Romania cu o experienta vasta de peste 10  ani de activitate in diverse domenii IT de pe piata din Romania .

Dot Network Solutions este un important furnizor de servicii IT de externalizare IT, consultanta IT , service calculatoare si servicii de suport IT , ajutand companiile sa foloseasca tehnologia pentru: cresterea productivitatii, reducerea costurilor si minimizarea riscurilor.

Obiectivul nostru principal este de a dezvolta strategic relatii pe termen lung cu clientii nostri. Aceasta dedicare pentru parteneriate pe termen lung ne-a permis pentru a ajuta mai multe companii de top pentru atingerea obiectivelor lor de afaceri si sa creasca strategic prin utilizarea eficienta a tehnologiei.

Noi toti stim cât de frustrant poate fi ca echipamentele sau datele dvs. sa cada în mâini gresite. Dot Network Solutions este aici pentru a va oferi un serviciu personalizat, prietenos, rapid si eficient. Scopul nostru este de a va oferi o schimbare de directie foarte rapida pentru a satisface nevoile si asteptarile dumneavoastra.

Suntem antreprenori la fel ca tine, asa ca stim ca timpul si resursele tale sunt pretioase si ca trebuie sa se concentreze pe ceea ce este cel mai important.

Noi credem ca a conduce o companie nu se rezuma doar la a face profit. Este o entitate vie care are responsabilitati: clientii, angajatii sai si comunitatea in care isi desfasoara activitatea. La Dot Network Solutions luam in serios aceste responsabilitati.

• Noi credem în transparenta - este un principiu fundamental. Deoarece cele mai bune decizii sunt facute atunci când totul este la vedere.

• Noi nu facem promisiuni pe care nu ni le putem tine. Noi pur si simplu va oferim fapte.

• Noi credem in loialitate – loialitatea noastra este pentru clientii nostrii. Suntem interesati de construirea unei relatii pe termen lung, nu de a face profit rapid.

• Facem eforturi pentru a reduce impactul nostru asupra mediului la un minim absolut.

Fie ca aveti nevoie de o infrastructura IT, securitate IT, comunicatii, sau soluti pentru retele IT, va putem ajuta afacerea dumneavoastra sa prospere.

E timpul sa faceti diferenta !

Cuvinte cheie:
servicii it, mentenata it, externalizare it, service calculatoare
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1042
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter