Servicii de contabilitate profesionale, Bucuresti
2 punctede departajare
Conta Radulescu

Servicii de contabilitate profesionale

Conta Radulescu

Program de lucru:
L: 10-18, M: 10-18, M: 10-18, J: 10-18, V: 10-18, S: 10-18, D: INCHIS
Contact:
Adresa: Piata Alba Iulia Nr 7, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0213209090
Fax: 0213209090
E-mail: office@contaradulescu.ro
Adresa web: www.contaradulescu.ro
Detalii Servicii de contabilitate profesionale (Conta Radulescu)

Despre noi

Situata central, in vecinatatea tuturor punctelor de interes major operational (itm, registrul comertului, casa de pensii, etc.)SC  Conta Radulescu SRL, ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile, la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume.

Cu o experienta de peste 5 ani in contabilitate si audit, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc.

Astfel, am introdus ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar contabila, destinat managerilor, in vederea analizei activitatii lunare a societatii, si curieratul gratuit al actelor contabile.

Putem adauga dorinta noastra de a ne sprijinii partenerii de afaceri, indiferent de gradul de dezvoltare al afacerii lor, astfel incat le putem oferi asistenta in legatura cu operatiunile privind evidenta primara la sediul clientului.

Stim ca doar o buna gestionare a resurselor, poate fi cheia succesului, astfel incat ne-am canalizat toata atentia spre calitatea serviciilor care sa vina in sprijinul partenerilor nostri.

Deasemenea, in seria avantajelor oferite clientilor nostri, adaugam si un discount de 50% in prima luna de contract.

Servicii de contabilitate

 • servicii de baza
 • servicii de salarizare
 • servicii de fiscalitate
 • servicii conexe

De ce noi?

 • Scopul nostru este sa reusim sa facem din contabilitatea societatii dumneavoastra un mod de a intelege starea financiar contabila, o masura eficienta de a lua decizii corecte precum si un indicator necesar efectuarii unei analize eficiente in vederea stabilirii directiei viitoare a afacerii dumneavoastra.

  Misiunea noastra este sa va oferim continuitate, promptitudine si pregatire profesionala prin servicii complete in domeniul financiar contabil.

  Fiind mereu alaturi de dumneavoastra:
  • vom analiza noile oportunitati de afaceri, le vom corela cu mediul legislativ si fiscal.
  • vom contribui la externalizarea serviciilor de contabilitate ce va influenta activitatea dvs. printr-o reducere substantiala a costurilor de personal.
  • vom fi alaturi de dumneavoastra prin oferirea de explicatii, consultanta, sfaturi in domeniile financiare cu care va confruntati.
  • va vom explica ce reprezinta contabilitatea societatii dvs., care sunt obligatiile dar si avantajele oferite de legislatia romaneasca, astfel incat relatia dvs. cu statul sa ramana mereu una relaxata.
  • folosim sisteme informatice precum content management system- cms , customer relationship management crm sau enterprise resource planning- erp astfel incat dumneavoastra sa fiti mereu la curent cu noile reglementari ale legislatiei fiscale romanesti. rapiditate in informare, up grade cu ultimile modificari legislative, totul in avantajul dumneavoastra.

   Societatea noastra va ofera cel mai bun raport calitate pret pe segmentul contabil, atat prin multitudinea de servicii oferite gratuit cat si prin flexibilitatea preturilor practicate.

   • reducere de 50% din pretul pentru prima luna de contract
   • curierat propriu pentru actele contabile (inclus in abonamentul lunar)
   • bilant inclus in pret
   • raport lunar de activitate (inclus in abonamentul lunar)
   • call center - asistenta acordata clientului online sau telefonica, 8h/5 zile (inclus in abonamentul lunar)

   Va garantam cel mai avantajos pret in raport cu calitatea oferita pentru segmentul dvs. de activitate, astfel daca doriti o oferta personalizata cereti oferta si va veti convinge.

   Preturile pot sa difere in fuctie de complexitatea si segmentul de activitate al fiecarei societati comerciale. 
    

Cuvinte cheie:
contabilitate, contabilitate bucuresti, tarife contabilitate, expert contabil bucuresti, preturi contabilitate, analzia financiara, expertiza contabila, salarizare, resurse umane, audit
Domenii de activitate:
CONTABILITATE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1685
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter