Servicii curatenie profesionala, cleaning, house keeping, Baia Mare
15 punctede departajare
BUSINESS MB EXIM S.R.L

Servicii curatenie profesionala, cleaning,…

BUSINESS MB EXIM S.R.L

Contact:
Adresa: Str Victor babes, Nr. 36E, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0745 203 076
Fax: 0262211859
E-mail: adrian@sinon.ro
Detalii Servicii curatenie profesionala, cleaning, house keeping (BUSINESS MB EXIM S.R.L)

Servicii de curatenie profesionala cu utilaje performante la cele mai inlate standarde. Executam lucrari de curatenie pe orice suprafete.

      Curatenia face parte din principalele criterii de evaluare a unei firme, institutii sau partener de afaceri: „Nu avem a doua sansa de a crea prima impresie’’. Fatadele, ferestrele, spatiile pentru igiena, gradul lor de curatenie pot spune multe despre proprietar sau despre cei care isi desfasoara activitatea acolo.

     Confortul unui spatiu de productie este oferit printre altele si de gradul de intretinere si curatenie. Conform cercetarilor in productie curatenia locului de munca poate marii productivitatea cu 20–25% si poate reduce rebuturile cu 10-15% . Managementul curateniei poate reduce resursele consumate acestui scop prin alegerea tehnologiei optime.

     Avand experienta in domeniu, personal calificat, utilaje performante, folosind detergenti si solutii adecvate fiecarui tip de suprafata, asiguram o calitate superioara si facem posibila inlocuirea vechilor metode la preturi accesibile.

     In acest sens avem placerea sa va prezentam serviciul  de curatenie profesionala a firmei BUSINESS MB SRL, care va ofera ultimele noutati in tehnologia curateniei, al dotarilor necesare cu aparate, utilaje, accesorii si consumabile necesare asigurarii unui standard ridicat de curatenie in spatii industriale foarte mari.

     De asemenea calitatea serviciilor prestate este data si de instructajul si constiinciozitatea angajatilor din cadrul firmei, angajati in totalitate cu contracte de munca si conventii de fidelitate.

     Extinderea standarelor si in sfera curateniei  va ofera un loc mai curat si o ambianta mai placuta domeniu in care BUSINESS MB SRL va ofera expertiza, consultanta si finalitate in functie de mediu, varietatea suprafetelor de curatat, diversitatea materialelor de intretinut, toate acestea cu respectarea standardelor de calitate impuse de Comunitatea Europeana.

    Serviciile oferite de BUSINESS MB SRL sunt curatenii generale si de intretinere zilnica in baza unor contracte :

        persoane fizice ( la domiciliul clientului )

 

        societati ( birouri , spatii comerciale , hoteluri , spitale etc  )

        spatii pentru invatamant , cantine ,  etc.

        curatenii industriale ( spatii de productie , hale industriale mari , spatii de depozitare ) )

 

     Principalele lucrari prestate de BUSINESS MB SRL, prin serviciul  de curatenie profesionala sunt urmatoarele :

        

         ITALSOFA ROMANIA

         TIMCON SA        

         CARREFOUR EXPRESS

         METRO CASH & CARRY MM

         KAUFLAND 1 si 2 Baia Mare

         DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA

         GALERIA REAL Cluj si Baia Mare

         AGENTIA pentru PROTECTIA MEDIULUI MM

         BANCPOST  S.A

         BANCA TRANSILVANIA S.A

         ING NEDERLANDEN S.A.

         SOCIETE GENERALE – BRD S.A

         PALATUL de JUSTITIE MM

         ORANGE SHOP

         RCS & RDS ROMANIA S.A

         WIESSMAN S.A

         MOELLER ELECTRO PRODUCTIE SA ( EATON )

 

Acestia sunt doar o parte din clientii cu care colaboram in baza unor contracte de servicii de curatenie la care se adauga alte firme si institutii private din tara, precum si domicilii private .


                  OFERTA PENTRU SERVICII DE CURATENIE       

                      

  

     Firma BUSINESS MB este o firma romaneasca cu traditie pe piata serviciilor profesionale de curatenie si igienizare din anul 1997 .

 

     Recunoasterea prestatiei noastre s-a concretizat in timp prin prelungirea contractelor incheiate cu beneficiarii serviciilor noastre, prin scrisorile de recomandare date catre alti potentiali clienti si prin certificarea ISO 9001 / 2008, ISO 14001 / 2005 si OHSAS 18001 / 2008 .

 

     Atuurile firmei noastre constau in : permanenta instruire si verificare a personalului angajat, in crearea unei echipe cu experienta in domeniul calitatii si controlului, prin achizitionarea celor mai noi tehnologii in domeniul masinilor, echipamentelor si ustensilelor pentru prestarea serviciilor de curatenie de la producatori precum : EUREKA, CTM Gruppo LAVOR, ADIATEK, JOHNSTON, ETORE, EUROMOP, VILEDA, 3M, KLINDEX etc, folosirea detergentilor si solutiilor de curatare si tratare a suprafetelor destinate uzului profesiona, cu puternic efect de curare si de durata de la producatori precum KIEHL, TANA si ECOLAB, folosirea materilelor pentru igiena pe baza raportului cel mai bun intre calitate si prêt si nu in ultimul rand participarea la cele mai importante targuri de curatenie din Europa .

 

     Serviciile oferite de firma noastra cuprind urmatoarea gama :

 

     SERVICII de CURATENIE ZILNICA pentru suprafete de INTERIOR si EXTERIOR pentru :

Unitati de productie foarte mari si cu program 7 din 7 & 24 din 24, Spatii comerciale mari si foarte mari, Galerii comerciale, Institutii publice, Unitati de invatamant, Baze sportive, Cladiri de biruri .

 

     SERVICII de CURATENIE GENERALA

 

     SERVICII de CURATENIE POSTCONSTRUCTOR

 

     SERVICII SPECIALIZATE de CURATENIE : spalarea mochetelor, spalarea geamurilor, inclusiv la mare inaltime ( cu alpinisti utilitari ), tratarea diferitelor tipuri de pardoseli ( linoleum, marmura, granit, mozaic, piatra )

 

     SERVICII de MATURAT MECANIZAT : intretinea parcarilor, aleilor, drumurilor.

 

     SERVICII de AMENAJARE si INTRETINERE a ZONELOR VERZI si DENDROLOGIEI

 

     SERVICII de DEZINSECTIE si DERATIZARE

 

     MANAGEMENTUL PRODUSELOR si DISTRIBUITOARELOR pentru IGIENA

 

     CONSULTANTA pentru FACILITY SERVICES

 

     Pentru stabilirea celor mai potrivite operatiuni de curatenie si de intretinere a spatiilor Dumneavoastra va stam la dispozitie prin persoana domnului Adrian MOCAN – Director General. 

 

Cuvinte cheie:
SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE, servicii curatenie, cleaning, house keeping, firme curatenie, servicii curatenie domiciliu, curatenie hale industriale, curatenie birouri, servicii curatenie scoli, servici curatenie institutii,
Domenii de activitate:
CURATENIE > Servicii curatenie locuinte, birouri, banci, hoteluri
DULCIURI > Productie si comert
PATISERII
SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
5367
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter