Service IT, Bucuresti
0 punctede departajare

Service IT

Trinity Service SRL

Contact:
Adresa: Lacul Zanoaga 35, Bucuresti, Dambovita
Telefon: 0727789833
Detalii Service IT (Trinity Service SRL)
Sysit se adreseaza in primul rand firmelor mici si mijlocii cu nevoi informatice si de comunicare diversificate, care nu dispun de pregatire avansata in domeniul informatic, respectiv resurse umane cu pregatire de specialitate sau departament informatic propriu.

Solutiile oferite clientilor nostri sunt impartite in ramuri principale astfel:

Consultanta si audit IT
Administrare workstation si server
Intretinere sisteme , administrare retele
Backup si restore
Service echipamente si sisteme
Achizitie,configurare si intretinere echipamente de voce
Achizitie componente si periferice
Promovare online (website)
Web hosting

Succesul pentru Sysit se regaseste in satisfactia clientului si in dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu acesta .

Servicii oferite de Sysit

HELPDESK

On-site sau remote, acest serviciu asigura remedierea disfunctionalitatilor aparute in sistemul informatic.Acest serviciu este parte integranta a oricarui abonament de service .

Devirusare si securizare

Specialistii nostri intervin propt pentru izolarea calculatorului virusat si eliminarea fisierelor virusate asigurand astfel un mediu informatic mai sigur.In ziua de astazi peste 2 milioane de virusi exista si va pot infecta calculatorul; noi avem grija ca dvs. sa fiti protejati.

Backup si Restore

Implementarea in cadrul firmei a unei politici de backup pentru a evita pierderea datelor importante. Avand ca scop pastrarea in siguranta a datelor prezente in retelele clientilor nostri, procedura cea mai potrivita de backup urmeaza a fi particularizata nevoilor dumneavoastra.

Consultanta IT

Puteti apela cu incredere la consultantii nostri in vederea extinderii sau optimizarii sistemului informatic al societatii dvs. Astfel veti obtine recomandari si solutii pentru dimensionarea si utilizarea corecta a infrastructurii hardware si software.

Cuvinte cheie:
sysit este o companie specializata in domeniul it ce furnizeaza servicii informatice complete, de la instalare la backup
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
SERVICE > Electronice si electrocasnice
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1599
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter