Service calculatoare, Bucuresti
0 punctede departajare

Service calculatoare

Microsys Solutions

Contact:
Adresa: Oborul Nou, nr.13, bl.P10, sc.1, parter, sector 2, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0757544449
Fax: 0318150945
Detalii Service calculatoare (Microsys Solutions)
Service specializat pentru componente hardware, accesorii si periferice in domeniul IT: reparatii pentru laptop-uri, monitoare, placi video, placi de baza, echipamente multimedia (audio-video), xbox, ps3, wii.

Posibilitatea de relipire (reball) a cipurilor: SMD, SMT, BGA, CSP.

MICROSYS SOLUTIONS
asigura service de calitate avand in dotare aparatura de ultima generatie si personal specializat cu experienta vasta in domeniu, oferind garantie produsului reparat si diagnosticare gratuita, la cele mai mici preturi de pe piata.

MICROSYS SOLUTIONS
va ofera service specializat pentru componente hardware, accesorii si periferice in domeniu: laptopuri, placi de baza, telefoane mobile, echipamente multimedia si multe altele.

Oferim de asemenea si posibilitatea de: instalare programe, sisteme de operare, aplicatii, devirusare, recuperare date in urma stergerii sau formatarii accidentale a hard disk-urilor, stick-urilor sau a altor medii de stocare a datelor. Firma
MICROSYS SOLUTIONS
va ofera posibilitatea de a repara la noi produsul chiar daca va aflati in alt oras. In acest caz se va adauga la costul reparatiei taxa de curierat. Pentru a afla mai multe informatii, contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

Asiguram reparatii / service pentru laptopuri
- notebook, monitoare, televizoare, placi video - inlocuire memorii, inlocuire / relipire cipuri (reball), inlocuire mufe, inlocuire cooler (ventilator) sau alte componente.

De asemenea se ofera reparatii si pentru placi de baza, indiferent de defectul acestora (hardware / rescriere BIOS), urmand ca acestea sa functioneze in parametri normali. Reparam console jocuri (xbox, playstation, wii, nintendo si altele) oricare ar fi defectul acestora (inlocuire / relipire cip gpu / cpu, inlocuire alte componente).

Oferim servicii de depanare calculatoare - devirusari, instalari software si sisteme de operare, recuperari date in urma stergerii sau formatarii accidentale de pe unitatile de stocare, reparatii pentru componentele calculatoarelor (surse de alimentare, depanarea placilor de baza, a unitatilor optice etc).

Reparam UPS-uri
(surse neintreruptibile) - inlocuire acumulatori sau alte componente.
Putem efectua reparatii pentru sisteme audio la un pret atractiv inlocuind diverse componente ale acestora.

Surse de alimentare
ale calculatoarelor - acestea vor fi reparate si testate cu grija un timp indelungat, eliminand astfel aparitia unor defecte ce pot aparea dupa un anumit timp de folosire in anumite situatii.
Pentru telefoanele mobile oferim service inlocuind diferite componente ale acestora (display, touchscreen, tastatura, mufe si altele) sau prin repararea placii de baza.
Cuvinte cheie:
reparatii, service, monitoare, laptopuri, surse, placi video, placi de baza, service calculatoare bucuresti, depanare calculatoare
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
ELECTRONICE > Service si reparatii
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1015
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter