Service Auto, Oradea
3 punctede departajare

Service Auto

S.C ORADEXIM S.R.L.

Contact:
Adresa: Santaului Nr2, Oradea, Bihor
Telefon: 0754419032 ; 0730636055
Fax: 0259476904
E-mail: oradexim_oradea@yahoo.com
Adresa web: www.oradexim.ro
Detalii Service Auto (S.C ORADEXIM S.R.L.)
SC Oradexim SRL ofera din anul 1997 servicii de tinichigerie si vopsitorie auto. Pentru lucrarile executate, societatea se angajeaza sa procure si piesele necesare, fie noi, fie second hand, în functie de solicitarea clientului.
Societatea este autorizata de Registrul Auto Român având obligatia de a-si reînoi autorizarea în fiecare an. De asemenea, SC Oradexim SRL are încheiate contracte de colaborare cu majoritatea societatilor de asigurari.
Pe structura existenta, pentru a raspunde nevoilor autovehiculelor mari, a fost înfiintata în 2007 o noua societate, SC Oradexim Truck SRL care ofera servicii de tinichigerie si vopsitorie auto la camioane, autocare, etc

La cerere, oferim o curatare interioara a fiecarui autoturism în asa fel încât masina dumneavoastra arata ca noua când paraseste atelierul nostru!

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza pe un stand de redresare marca Blackhawk.
Este evitata folosirea punctelor calde la indreptarea elementelor de caroserie si a interventiei pe structura de rezistenta deoarece acestea afecteaza structura chimica a metalului, favorizand aparitia ruginei. Sudura se face prin puncte, in mediu protector.
De asemenea, în unele cazuri, îndreptarea elementelor de caroserie se face folosind un ciocan extractor care reduce timpul de lucru si elimina demontarea si dezechiparea piesei care urmeaza a fi reparata.

Atelierul foloseste vopsele ICI Autocolor (Marea Britanie) si Palinal (Italia) si este dotat cu un stand de preparare a vopselelor. Atelierul este dotat cu echipamente marca Saiko, Rupes, Ceccato si Devilbis.
Vopsirea se realizeaza in cabina de vopsit marca Saiko care este prevazuta cu filtre ecologice. Izolarea vehiculului în timpul vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite. Aerul cald folosit la uscarea vopselei este filtrat, pentru a evita depunerea de impuritati pe suprafetele vopsite. Uscarea rapida si în profunzime a chitului si a füllerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.

Prin polishare se reda vopselei luciul pe care l-a avut la început, masina aratand ca noua dupa un astfel de tratament. Polisharea se executa cu o masina de polishat cu turatii variabile, folosindu-se pasta de polishat profesionala 3M.
Cuvinte cheie:
service auto camioane , tinichigerie auto camioane, vopsitorie auto camioane, finisaje auto camioane, tester auto camioane, mecanica de intretinere, tracatare auto, sablare camioane trailere, restaurare auto, piese auto camioane, dezmembrari auto camioane
Domenii de activitate:
AUTO
AUTO > Acumulatori
AUTO > Autovehicule > Camioane, camionete, utilitare
AUTO > Comert autovehicule
AUTO > Comert piese si accesorii
AUTO > Demontari masini folosite si valorificari
AUTO > Diagnoza computerizata
AUTO > Echilibrare si aliniere roti
AUTO > Elemente caroserie
AUTO > Inspectii si revizii tehnice
AUTO > Instalatii GPL
AUTO > Piese pentru motor
AUTO > Radiatoare
AUTO > Service auto
AUTO > Sisteme climatizare si aer conditionat
AUTO > sisteme si dispozitive hidraulice
AUTO > Tinichigerii
AUTO > Uleiuri si lubrifianti
AUTO > Vopsitorii
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1306
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter