SEMINEE CLUJ, CLUJ NAPOCA
7 punctede departajare
SEMINEE VARGAS

SEMINEE CLUJ

SEMINEE VARGAS

Contact:
Adresa: Showrooom, CLUJ NAPOCA, Cluj
Telefon: 0744105144
E-mail: varghacsaba@yahoo.com
Adresa web: http://www.semineevargas.ro
Detalii SEMINEE CLUJ (SEMINEE VARGAS)


Firma seminee vargas cu peste 12 ani de experienta in domeniul constructiilor de seminee rustice ,clasice ,moderne si venetiene avand si un catatlog propriu su seminee complete realizate cu materiale speciale din Austria cum ar fi placile din samota Rath ,silicat de calciu ,vermiculita ,recuperatoare de caldura din samota sau otel ,sistem hypocauste ,mortare refractare ,adezivi refractare ,saltele din fibra ceramica si materiale pentru cuptoare pizza . Focare Brunner ,Beff home si Samson . Avem un Show Room propriu , pregatim proiecte 2D si  facem montaj  in toata tara . Fiecare din modelele de seminee se pot comanda si cu sistem de apa .

Seminee Vargas produce si comercializeaza seminee pe lemne cu focare din fonta si otel, cosuri de fum pentru interior si exterior.

De asemenea executam o gama larga de seminee tip centrala cu sistem cu pompa de recirculare care incalzeste intreaga locuinta prin  calorifere.

Prelucram imbracaminte din piatra naturala ,calcar,marmura,granit in sectia proprie de productie unde se produc seminee.

Focarele recomandate si comercializate de  noi sunt de marca frantuzeasca ,nemteasca,poloneze sau produse in sectia noastra ,testate si cu C.E.

Avem o gama larga de modele de seminee special concepute pt a satisface orice preferinte si gusturi.ele sunt realizate in scopul de a optine un randament tehnic maxim.

Materialele folosite in realizarea lucrarilor noastre sunt de calitate inalta iar acest lucru ne permite sa asiguram o garantie mare a produselor.

Intreaga noastra echipa de angajati este specializata si atestata,fiecare dintre muncitori avand atestat de specializare.

Pentru a avea o idee mai ampla despre semineele noastre  va invitam sa ne vizitati pe site-ul nostru   iar pentru  informatii suplimentare ne puteti contacta  la nr de telefon

Modele de seminee pe lemne

Semineu Trapez 
Semineu Drept  
Semineu Coltar  

Daca sunteti in cautare de seminee moderne, rustice sau din fonta, cereti o oferta de pret.
       
SEMINEELE SE POT VEDEA IN REPREZENTANTE DIN TARGU MURES, CLUJ, BRASOV, BUCURESTI, CONSTANTA
Cere oferta de pret si iti garantam cel mai bun pret de pe piata.
Cuvinte cheie:
seminee vargas, seminee cluj napoca, seminee pe lemne, seminee, pret seminee cluj, cosuri de fum cluj napoca, montaj seminee cluj, montaj seminee, imbracaminte seminee, imbracaminte seminee cluj napoca, focare seminee, focare seminee cluj napoca, seminee de calitate cluj, producator de seminee, producator seminee, producator seminee cluj
Domenii de activitate:
CONSTRUCTII
CONSTRUCTII > Montaj
DECORATIUNI > interioare si exterioare
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
5619
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter