Scoala de soferi Bucuresti, Bucuresti
3 punctede departajare
Sc Soft Drive Srl

Scoala de soferi Bucuresti

Sc Soft Drive Srl

Contact:
Adresa: Sos Fundeni nr 73, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0726 699 110 ;0785 100 001
E-mail: marius_softdrive@yahoo.com
Adresa web: http://www.softdrive.ro
Detalii Scoala de soferi Bucuresti (Sc Soft Drive Srl)
    SCOALA DE SOFERI Sc Soft Drive Srl a fost  infiintata ca o necesitate a cerintelor pietii.Vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, printr-un inalt prifesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti, prin dotarea pe care o pune la dispozitie.         Autovehiculele pe care scoala le detine, sunt in permanenta curate si bine ingrijite, mereu intr-o perfecta stare de functionare, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie.                  In ceea ce priveste INSTRUCTORII care va vor invata si evalua sunt foarte bine pregatiti, selectati cu mare atentie, si veti avea tot concursul lor pentru  invatarea si aprofundarea cat mai temeinica a toturor cunostintelor necesare pentru obtinerea permisului de conducere mult dorit.
     Astfel vin in intampinarea dumneavoastra cu programe specifice functie pe fiecare categorie in parte a scolii de soferi pentru care optati, respectiv: a, b, c, c+e, si d.                   Experienta noastra in domeniu, (scoala fiind infiintata in 1998) va faciliteaza atat invatarea teoretica, prin intermediul salilor de curs proprii foarte bine dotate, cat si practica, prin intermediul instructorilor cu o vasta experienta in lucrul cu oamenii. in cat mai putine cuvinta putem spune ca rezultatele ne recomanda, astfel incat, cu noi conducerea devine mai usoara.
     Ca o noutate in domeniu acum veti putea sa va evaluati singur, de acasa, de la serviciu, sau internet cafe, evolutia nivelului de cunostinte acumulate in domeniul auto si legislatiei rutiere. Totul va fi sub controlul si indrumarea noastra. veti sti exact unde sunt punctele dvs. tari si unde sunt cele slabe. Baza de date va fi permanent la dispozitia dvs. veti putea sa dovediti parintilor, sotului, sau sotiei, prietenilor, sefului si nu in cele din urma instructorului dvs. unde va aflati cu nivelul de cunostinte. Veti sti astfel exact cand sunteti apt sa va prezentati la examenul organizat pentru acordarea permisului de conducere.
      In acest mod veti scurta perioada dvs. de instruire si reducerea costurilor. nu va pierdeti sambata sau duminica in salile de curs, folositi site-ul nostru!
      Preturile noastre, adaptate nevoilor dumneavoastra, sunt grupate conform cu categoriile auto pentru care doriti sa obtineti permisul.

categoria a: 600 lei
categoria b: 800 lei (orice marca de automobil)
categoriile c,c+e (remorca): 2000lei
categoria d: 1500 lei
categoria d (cu permis cat. c,c+e): 1300 lei

pachet promotional:
categoria a,b: 1200 lei
categoria b,c,c+e: 2400 lei
categoria a,b,c,c+e: 3200 lei
categoria c,c+e,d: 3700 lei
categoria b,c,c+e,d: 4100 lei
categoria a,b,c,c+e,d: 4800 lei
categoria a,c,c+e,d: 4300 lei
pretul unei sedinte suplimentare: 70 lei
Cuvinte cheie:
scoala de soferi bucuresti, scoala soferi, scoala soferi bucuresti, permis de conducere bucuresti, atestate profesionale, ore de conducere , texte de conducere
Domenii de activitate:
AUTO > Scoala soferi
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
4696
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter