Salon infrumusetare, Cluj Napoca
0 punctede departajare
CLARA STYLE

Salon infrumusetare

CLARA STYLE

Contact:
Adresa: CALEA MANASTUR NR 31, Cluj Napoca, Cluj
Telefon: 0743112010;0745311216
Detalii Salon infrumusetare (CLARA STYLE)
Salonul de infrumusetare Clara Style din Cluj Napoca este situat pe calea Manastur nr 31 in imediata apropriere a complexului Hajdeu.

Va ofera o gama completa de servicii si produse destinate infrumusetarii corporalesi anume:

  • Produs solar orizontal
SunVision X-treme Desire are 42 de lampi de 160W fiecare pentru corp si de 4 lampi Hight Power de 400W fiecare pentru o bronzare perfecta a fetei.

SunVision X-treme Desire le are pe toate: dotari de succes precum BREEZE si AROMA, adjustarea intensitatii pentru lampile de fata , un sistem audio de inalta fidelitate la care poti asculta muzica ta preferata , aparatul poate fii conectat la i-pod sau telefon mobil , placa acrilica in forma corpului uman, puternicul sistem de racire ajustabil pentru corp si fata asigura confort de nerivalizat. SunVision X-treme Desire iti ofera o sedinta de bronzare relaxanta si eficienta , asigurandu-ti tot luxul de care ai nevoie.

  • Solar vertical
      Perfectiunea nu a aratat niciodata mai bine: SunVision  V 200 XXL Turbo Power are  48 de lampi cu o putere de 200W fiecare , cu o lungime de 2m si 3 lampi de 250W   pentru fata , fiind unul din  putinele aparate verticale cu lampi speciale pentru  bronzarea fetei.

       Ingloband o tehnologie inalta, acest aparat de bronzare vertical nu lasa nimic la intamplare. Lampile separate de racire asigura randament maxim pentru sedinta de bronzare. Bazat pe o tehnologie imbunatatita, acest aparat vertical indeplineste toate dorintele celor mai pretentiosi clienti, fiind un castigator absolut.

    Toate produsele noastre apartin brandului Australian Gold
    Pentru coafura si frizerie se foloseste brandul ALTEREGO
Cuvinte cheie:
salon infrumutesare cluj napoca, solar cluj napoca, solar sunvision, solar vertical cluj napoca, solar orizontal cluj napoca, frizerie cluj napoca, coafura cluj napoca, bronzare cluj napoca, bonamente solar cluj napoca,
Domenii de activitate:
COAFURA COSMETICA > Dotari si accesorii
COAFURA, FRIZERIE
SALOANE DE INFRUMUSETARE
SOLAR > Aparate de bronzat
SOLAR > Aparate de bronzat cu lampi UV
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1587
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter