Salon de masaj, ORADEA
0 punctede departajare

Salon de masaj

SC BEST CONSULT SRL

Program de lucru:
L: 10:00 - 18.00, M: 10:00 - 18.00, M: 10:00 - 18.00, J: 10:00 - 18.00, V: 10:00 - 18.00, S: 10:00 - 14.00, D:
Contact:
Adresa: Sovata 34, ORADEA, Bihor
Telefon: 0743391886
Detalii Salon de masaj (SC BEST CONSULT SRL)
Va oferim clipe de relaxare, momente de evadare din cotidian, pentru relaxare si grija fata de propria persoana.

Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de masaje:
  • masaj de relaxare
  • masaj anticelulitic
  • masaj de reflexioterapie
Masajul se face intr-un cadru linistitor cu muzica ambientala , cu uleiuri si creme parfumate care stimuleaza starea generala de bine.

Masajul de relaxare este un masaj general, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii si relaxarea musculara. Este insotit de masajul de intretinere care ajuta la tonifierea musculaturii, la o mai buna circulatie sanguina la nivelul fiecarui organ, la o oxigenare mai buna a creierului, da o mai mare elasticitate a pielii si articulatiilor, inlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal.

Masajul terapeutic
se face in talpa care este ca o „harta” pentru intreg organismul. Aici sunt terminatii nervoase pentru: rinichi, ficat, splina, stomac, ochi, urechi, sinusuri, cap, tiroida, paratiroida, intestine, umeri, sani, limfe, gat, coloana etc. Masajul se face dintr-o pozitie confortabila atat pentru pacient cat si pentru terapeut si se maseaza talpile in zonele cu afectiuni, pentru eliminarea energiei si a toxinelor acumulate in acel punct. Acest tip de masaj nu se face cu uleiuri, deoarece trebuie actionat asupra punctului care corespunde afectiunii respective.

Maestrii nostrii in masaj anticelulitic pot obtine rezultate uimitoare. Ei va pot reda netezimea si finetea pielii, pot duce la disparitia grasimilor suplimentare si astfel circumferinta corporala scade, pot trata vergeturile si celulita, obtinandu-se astfel o silueta zvelta, ferma si plina de viata.
Cuvinte cheie:
masaj, reflexoterapie, celulitic, relaxare,
Domenii de activitate:
FITNESS > Centre de intretinere
MASAJ > terapeutic si de intretinere
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1227
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter