Sala de nunti si evenimente, Satu Mare
3 punctede departajare
Restaurant Venetia

Sala de nunti si evenimente

Restaurant Venetia

Contact:
Adresa: B-dul Lalelei Nr.1, Satu Mare, Satu Mare
Telefon: 0749486473
E-mail: vasilelup2003@yahoo.com
Adresa web: https://www.facebook.com/pages/Restaurantul-Venetia-Satu-Mare/1542995129266614
Detalii Sala de nunti si evenimente (Restaurant Venetia)
Restaurant Venetia, o noua conceptie,un nou stil care reprezinta eleganta, clasa si lux la cel mai inalt nivel, va asteapta cu bratele deschise in Satu Mare, B-dul Lalelei Nr.1.
Dragi clienti, onorabili invitati, am creat pentru dumneavoastra ceva cu totul deosebit, deoarece suntem convinsi ca doriti sa aveti parte de un eveniment deosebit, de o nunta de vis, intr-un mediu select, unic, intim si ospitalier, de aceea va stam la dispozitie cu o gama larga si diversificata de meniuri pentru toate gusturile si cu o consiliere in alegerea decoratiunilor, formatiei, meniului, bauturii astfel incat evenimentul, nunta dumneavoastra sa fie o amintire de neuitat ! 
Suntem profesionisti in arta detaliului si pentru ca totul sa fie desprins din rai, actori adevarati va vor intampina la poarta Restaurantului Venetia si totul pentru ca sunteti deosebiti, meniti sa traiti aceasta prestatie care va dainui mereu in mintea si sufletul dumneavoastra ca un onorabil si nostalgic efemer. Restaurantul Venetia o locatie unde visele devin realitate, care asigura o capacitate necesara nuntii dumneavoastra dar si confortul si luxul necesar. Pentru o petrecere reusita joaca un rol foarte important calitatea mancarurilor si a preparatelor folosite, totul pentru a satisface pana la cele mai sofisticate si rafinate gusturi.

La noi totul e posibil ! Atingem perfectiunea, indeplinim visele si va cream un mediu fantastic unde fericirea devine un sentiment atat de intim si profund incat toata viata va va insoti pe cararile enigmatice ale vietii.

Uimeste-ti simturile cu o ambianta opulenta de lux si rafinament si acorda-ti sansa sa traiesti si sa retraiesti mereu ceva nou, altceva. cu totul diferit, lasa-te vrajit de magia ce te inconjoara, deschide-ti simturile si simte diferenta deoarece noi iti punem la dispozitie intregul farmec venetian.

Prin noi, prin voi Restaurantul Venetia straluceste in toata splendoarea ei !

Cuvinte cheie:
Restaurant, evenimente , nunti, lux, venetia, rafinament, eleganta, stil, fericire.
Domenii de activitate:
RESTAURANTE, TERASE
Sala nunti
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2238
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter