Reconditionari,emailari cazi, bucuresti
1 punctde departajare
Alexandru Gheorghe P.F.A.

Reconditionari,emailari cazi

Alexandru Gheorghe P.F.A.

Contact:
Adresa: bd.alex.obregia nr. 8, bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0723349476
E-mail: emailari_cazi@yahoo.com
Adresa web: www.reconditionari-cazi.eu
Detalii Reconditionari,emailari cazi (Alexandru Gheorghe P.F.A.)
prestatator servicii de reconditionari cazi.

nu conteaza ce model de cada aveti. Indiferent ca este noua sau foarte veche, reconditionarea cazii se realizeaza cu garantie de 4 ani.

Cele mai solicitate servicii de clienti  sunt: emailari cazi de baie cu efect de portelan, prin pulverizare cu pistol cu aer cald, rapid si eficient noi multumim orice client. Experienta si profesionalismul a extins portofoliul de clienti. cu o garantie de 4 ani pentru serviciul de reconditionare,emailare cazi.

De ce sa platiti o suma mare de bani pe o cada noua, ce trebuie transportata si montata? Alegeti solutia cea mai buna - reconditionare cazi.

Indiferent de modelul cazii dvs si culoarea ce doriti sa o aiba, noi suntem capabili sa va ajutam.

De 20 de ani suntem pe piata si suntem specializati doar in reconditionari cazi de baie, garantie 4 ani.

Pretul lucrarilor se stabileste in functie de marimea cazilor si gradul lor de deteriorare. Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune curatirea suprafetei vopsite anterior pana se ajunge la suprafata originala a cazii, eliminand astfel pericolul exfolierii stratului de vopsea aplicat anterior. Discutam totusi despre cele mai mici preturi practicate de firmele de profil. Pentru lucrari mari se aplica si discount. Pentru oferte de pret ne puteti scrie un mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Echipa site-ului www.reconditionari-cazi.eu este specializata in: reconditionari, cazi, reconditionari cazi, reparare cazi, reconditionat cazi, reparat cazi, refaceri cazi, refacere cazi, emailare cada, restaurare cazi, smaltuire cazi, cada baie cazi, reconditionam cazi, reconditionare cazi fonta.
Cuvinte cheie:
reconditionari cazi bucuresti, emailari cazi, reemailari cazi, reparatii cazi bucuresti, vopsiri cazi baie, reconditionare cada, emailare cada, emailari cazi de fonta, reconditionari cazi de fonta,
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3299
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter