PUBLICITATE, TIPOGRAFIE, WEBDESIGN, Baia Mare
1 punctde departajare
Vox Net SRL

PUBLICITATE, TIPOGRAFIE, WEBDESIGN

Vox Net SRL

Program de lucru:
L: 9-19, M: 9-19, M: 9-19, J: 9-19, V: 9-19, S: 9-14, D: inchis
Contact:
Adresa: Str. Hollosi Simon Nr. 88, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0722-422313
E-mail: voxnetmedia@gmail.com
Adresa web: www.etipografie.net
Detalii PUBLICITATE, TIPOGRAFIE, WEBDESIGN (Vox Net SRL)
Despre VoxNet Media Group

Societatea noastra VoxNet Media Groupa inceput drumul in 1999 ca o echipa de freelanceri, de atunci implementat tehnologii noi si moderne, crescand standardele de calitate pentru clientii nostri. Astfel in noiembrie 2004 a fost infiintata compania Vox Net S.R.L. specializata in realizarea de aplicatii pentru internet, solutii eBusiness si programare.

Cu timpul compania a crescut si s-a impus pe piata din Romania, astfel ca in 2006 devenise deja agentie de publicitate full service, oferind produse si servicii complexe precum realizarea de identitate vizuala, design grafic pentru tipar corporatist si comercial, ambalaje, dezvoltare web si multimedia.
La sfarsitul anului 2009, la 5 ani de existenta ca si companie se trece la organizarea activitatilor pe noi structuri, ia astfel nastere VoxNet Media Group ce desfasoara activitati complexe de publicitate si promovare. VoxNet Media Group se defineste atitudine orientata spre client si satisfacerea exigentelor acestuia de a-i crea o imagine de mare notorietate in randul consumatorului, ducand la rezultate vizibile ale evolutiei firmei client.

Gazduire web
Am dezvoltat un serviciu de web hosting, inregistrare de domenii si optimizare web, care sa se ridice la standardele solicitate de clientii agentiei noastre.

Acelasi profesionalism pus in slujba clientilor in cadrul agentiei noastre, este acum pus in slujba tuturor doritorilor de servicii de gazduire de incredere si de calitate.

Compania noastra detine si administreaza direct propriile servere, gazduire de data center-ul din Baia Mare, acestea beneficiaza de multiple conexiuni de fibra optica cu furnizorii de internet, protectie UPS si generator de curent.

Totii avem nevoie de o prezenta pe internet si pentru aceasta primul pas este inregistrarea unui domeniu firma noastra va ofera si posibilitatea inregistrarii de domenii de internet cu orice extensie doriti, la preturi avantajoase.

Servicii tipografice

Realizam intreaga paleta de servicii tipografice specifice fiind in masura sa va furnizam in timp scurt produse tipografice de calitate. Aparatura si utilajele utilizate de noi sunt complet automatizate ceea ce face ca preturile noastre sa fie unele dintre cele mai bune de pe piata de profil.

TIPAR:

Digital pe aparate Konica Minolta, tipar offset pe masini plane Heidelberg, tipar de mare tiraj pe masina rotativa
FINISARE:

Infoliere lucioasa sau mata, capsare, faltuire, lacuire UV, biguire, legare cu spira metalica sau de plastic, brosare, stantare.

Enumeram doar cateva dintre produsele realizate de firma noastra: pliante, reviste, calendare, mape de prezentare, afise, cataloage, flyere, pe hartie sau carton cretat lucios sau mat, felicitari, invitatii, carti de vizita, ecusoane, foi cu antet, etichete, rapoarte, liste, orice fel de tiparituri corporatiste sau comerciale.

Imprimari pe format mare

Cu noi dimeniunea printari materialelor dumneavoastra nu mai este o problema. Trimiteti dimensiunea mesajului dvs, cu cat mai mare, cu atat mai bine, noi il putem realiza la cele mai inalte standarde. Specialistii nostri si tehnica de ultima ora va ajuta sa dati dimensiune campaniei dvs, realizam imprimari de format mare pe poliplan frontlit si backlit, mesh, autocolant pvc, autocolant window graphic, hartie white back si blue back.

Produsele noastre dau forta mesajului publicitar si il fac vizibil de la mari distante mari oferindu-va un plus de impact asupra potentialilor clienti. De asemenea prin amplasarea lor print-urile de mari fi amplasate in locuri inaccesibile pentru alt tip de reclama cum sunt fatadele cladirilor.

Reclamele de mari dimensiuni va ajuta sa obtineti un impact maxim pentru campania publicitara dorita.

Event design

Suntem specialisti numarul unu in crearea primei impresii si binenteles o immagine profesionista in lumea afacerilor, pentru ca stim ca imaginea conteaza cu adevarat. Succesul produsului tau depinde de succesul primei sale aparitii in public. Firma VoxNet Media Group realizeaza astfel de evenimente avand convingerea ca ceea ce se prezinta pentru prima oara trebuie sa patrunda puternic in constiinta tuturor.

Fie ca evenimentul dvs este in aer liber, fie ca vorbim de unul in interior, fie ca este modern sau traditional, echipa noastra de decoratori specializata event design, se va asigura ca fiecare accesoriu sa fie de cea mai inalta calitate.

Doriti sa dati petrecerii sau oricarui eveniment business un strop din stilul personal si sa reflectari valoarea brand-ului companiei, doriti sa fie unic si memorabil? Evenimentele organizate de noi vor reusi aceasta, deoarece suntem specialisti in brand si imagine, cream si producem materiale publicitare, vom oferi cele mai bune solutii pentru a pune in valoare mesajul dumneavoastra.
Cuvinte cheie:
publicitate, design grapfic, tipografie, tipar offset, tipar digital, web design, pagini internet, marketing, promovare, imprimari, imprimare format mare, tipografie offset, tipografie digitala, colantare auto, colantari publicitare, obiecte promotionale, agente, calendare, pliante, flyere, brosuri, mape, carti de vizita, tipar, tiparire, design, tehnica expozitionala, roll-up, banner, people stopper, mesh, servicii tipografice
Domenii de activitate:
AGENTII > Publicitate
ARTA GRAFICA > Grafica comerciala
DESIGN
EDITURI
IMPRIMATE TIPIZATE > Comert
IMPRIMERIE > pe autocolant
INFORMATICA
INTERNET > Web design
PUBLICITATE
PUBLICITATE > Agentii
PUBLICITATE > Internet
PUBLICITATE > Materiale promotionale
SERIGRAFIE
TIPARITURI
TIPOGRAFII
TRADUCERI
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1470
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter