Proiecte de infrastructura, Bucuresti
0 punctede departajare

Proiecte de infrastructura

S.C. C&D INDUSTRIES SRL

Program de lucru:
L: 8.30-17.30, M: 8.30-17.30, M: 8.30-17.30, J: 8.30-17.30, V: 8.30-17.30, S: , D:
Contact:
Adresa: Str. Dna Chiajna, Nr. 1-3, Sector 3, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021-321.25.71
Fax: 021-321.25.73
Detalii Proiecte de infrastructura (S.C. C&D INDUSTRIES SRL)
La 18 ani de la infiintare, compania C&D Industries actioneaza ca un integrator de sisteme IT care poate raspunde cerintelor afacerii dumneavoastra la nivelul infrastructurii, oferindu-va in acelasi timp posibilitatea de reducere a costurilor.

Experienta in proiecte de infrastructura, solutii de birou si IT ne-a demonstrat ca un business solid se construieste pe o infrastructura pregatita sa faca fata schimbarilor de orice fel: cresterea volumului afacerilor si implicit a fluxului de informatii, necesitatea securitatii si stocarii informatiilor, precum si cresterea numarului de angajati. Stim ca nu exista o solutie unica, potrivita oricarei organizatii.

Din acest motiv, indiferent de dimensiunea afacerii sau sectorul din industrie, noi comunicam cu clientii nostri pentru a le intelege problemele, pentru a defini si implementa solutii orientate pe servicii si pe reducerea costurilor, pentru a satisface cerintele individuale ale acestora.

C&D Industries pune la dispozitia clientilor sai un instrument care sa sustina dorinta acestora de a investi in infrastructura IT si in solutii de software de business, facilitand accesul la tehnologii performante fara investitii initiale majore.

Compania C&D Industries asigura, prin consultantii sai, asistenta privind implementarea unei infrastructuri IT noi sau optimizarea celei existente.

Provocarile pe care le intampina o companie odata cu o noua implementare software/hardware pot fi impartite in doua categorii: stabilirea nevoilor actuale si viitoare de business si constructia proiectului si acceptarea schimbarilor de catre noii utilizatori. C&D Industries pune la dispozitia clientilor servicii de implementare infrastructura, solutii si produse software si hardware, fara a periclita buna functionare a mediului productiv existent.

C&D Industries, unul dintre integratorii IT de referinta din piata romaneasca, ofera servicii complete de consiliere, implementare si mentenanta: hardware, software si infrastructuri.

Servicii de scanare de documente si arhivare electronica:

  • Scanare a documentelor de diferite volume si formate: standard ISO/DIN A3, A4, A5, A6 si non-standard;
  • Scanare facturi si acte contabile, chitante, contracte.
Cuvinte cheie:
proiect it, infrastructura, solutii it, birou it
Domenii de activitate:
BIROTICA > Service si consumabile
CALCULATOARE > Vanzari, service
COMERT > Tehnica de calcul
COMPUTERE CALCULATOARE
CONSUMABILE > Birotica si calculatoare
COPIATOARE > Multiplicari
ECHIPAMENTE IT > Calculatoare, accesorii
HARDWARE > Componente IT
TEHNICA DE CALCUL
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1317
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter