Proiectare executie fier forjat, Jilava
0 punctede departajare

Proiectare executie fier forjat

Casa Fierului

Contact:
Adresa: Str. Ana Ipatescu nr. 44, Jilava, Ilfov
Telefon: 0731029833
Detalii Proiectare executie fier forjat (Casa Fierului)
Oferim servicii de proiectare, executie, transport si montaj pentru o gama larga de structuri metalice, in principal din fier forjat:
  • porti glisante si batante, panouri de gard, balustrade pentru balcon, balustrade pentru scara, grilaje pentru ferestre si usi, copertine, diverse aplicatii din fier forjat.

Lucrarile din fier forjat ofera o distinctie aparte ansamblului arhitectural al unei cladiri, fie ea casa rezidentiala, sediu de companie sau reprezentanta comerciala. Ambianta interioara sau exterioara a unei cladiri devine mai calda, mai primitoare daca inauntrul ei se regaseste fierul forjat.

In acest sens firma noastra propune clientilor sai lucrari personalizate din fier forjat atat pentru decorurile exterioare cat si pentru cele interioare.

Modelele de porti si garduri din fier forjat, balustradele pentru scari si cele pentru balcon, grilajele si copertinele din fier forjat pot fi alese dintre cele deja realizate sau pot fi proiectate si executate in functie de cerintele clientului.

Doriti sa aflati costul lucrarii ce va intereseaza? Nimic mai simplu. Putem sa proiectam un model integrat in designul dorit de dumneavoastra, sa alegeti unul din galeria noastra de produse sau, in cazul in care deja aveti un model, sa ni-l trimite-ti pe adresa noastra de e-mail.

Reprezentantul nostru se va deplasa la dumneavoastra pentru a face masuratorile iar oferta noastra de pret va va fi trimisa luand in calcul materialele si finisajele alese de dumneavoastra.

Producem profile forjate de diverse tipodimensiuni precum tevi amprentate, bare amprentate si rasucite, platbande amprentate si rasucite si spirale ornamentale.

Modelele de porti si garduri din fier forjat prezentate sunt proiectate si executate cu grija pentru detaliu asigurand o corelare intre modelul de poarta si cel al panourilor de gard, totul pentru a pastra continuitatea si unitatea ansamblului. Pentru realizarea lor se pot folosi atat profile tubulare (tevi) cat si bare forjate din otel plin. Finisajele sunt realizate cu vopsea clasica, cu vopsea antichizata sau cu diverse nuante de patine.

Balustradele pentru balcon si terase ofera siguranta si personalizeaza arhitectura cladirii. Intregul ansamblu arhitectural capata o nota unitara daca modelul de balustrada este ales in concordanta cu modelul de poarta si de gard.

Balustradele pentru scari interioare din fier forjat ofera o nota de stil si eleganta caminului dumneavoastra. Se pot realiza intr-o gama larga de modele, cateva dintre acestea le gasiti si in imaginile lucrarilor realizate de noi

Grilajele din fier forjat au un dublu rol: antiefractie si estetic. Rezistenta si robustetea lor ofera siguranta iar frumusetea fierului forjat da un aspect deosebit, placut locuintei dumneavoastra.

Pe langa functionalitate copertinele din fier forjat adauga un plus de frumusete si eleganta intrarilor deasupra carora sunt amplasate. Consolele de sprijin ce pot include o gama variata de elemente din fier forjat sunt robuste si bine ancorate. Structura metalica de sustinere a materialului de acoperire, in special policarbonat celular de diverse grosimi si culori, poate ingloba si ea elemente forjate.
Cuvinte cheie:
porti fier forjat, porti batante, porti glisante, garduri fier forjat, balustrade scari, balustrade balcon, grilaje, copertine, mobilier fier forjat, elemente fier forjat, teava amprentata, montanti balustrade, Casa Fierului, servicii de proiectare jilava, executie si montaj pentru porti si garduri din fier forjat jilava, balustrade fier forjat jilava, grilaje si copertine din fier forjat, producator tevi amprentate, bare amprentate, platbande amprentate, montanti forjati pentru balustrade si grilaje, diverse elemente forjate, elemente forjate
Domenii de activitate:
CONFECTII METALICE
CONFECTII METALICE
CONFECTII METALICE > Copertine si luminatoare
CONSTRUCTII > Metalice
METALE > Articole fier forjat
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1650
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter