Produse si accesorii de bucatarie, Bucuresti
1 punctde departajare
BergHOFF Deluxe SRL

Produse si accesorii de bucatarie

BergHOFF Deluxe SRL

Contact:
Adresa: SPLAIUL INDEPENDENTEI NR.273, CORP 1,ET. 1,BIROU 85, Sector 6, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0751219454
Fax: 0216370138
E-mail: OFFICE@BERGHOFFWORLDWIDE.RO
Adresa web: www.berghoffworldwide.ro
Detalii Produse si accesorii de bucatarie (BergHOFF Deluxe SRL)
BergHOFF Deluxe SRL a fost fondata in anul 1994, fiind o afacere de succes chiar de la bun inceput.

Cele 60 de depozite si peste 3000 magazine din Europa, Asia, America de Nord si de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Oceania, precum si cei peste 12000 angajati de pe mapamond, sunt dovada pozitiei forte a companiei pe piata mondiala.

La treisprezece ani de la fondare, BergHOFF are imaginea unei companii de succes, fiind lider mondial cu renume, specializat in producerea ustensilelor, accesoriilor si vaselor de bucatarie atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional.

Chiar daca la nivel global se atesta o crestere a concurentei, se opereaza imbunatatiri sistematice si se face un control strict al calitatii, BergHOFF continua sa lanseze pe piata produse noi, originale, orientate spre consumator.

Clientii nostri continua sa ramana preocuparea noastra primordiala, dar si alti factori, la fel de importanti precum mediul inconjurator, personalul si oamenii in general fac parte din topul prioritatilor noastre.

Produsele noastre sunt durabile, practice, usor de utilizat si corespund de minune motto-ului nostru: "Inalta calitate la preturi accesibile".

Vasele BergHOFF din portelan pot fi folosite in cuptoarele electrice, pe gaz si in cele cu microunde.
De la cratite pana la wok-uri, de la tigai-gratar pana la vase pentru gatit la aburi - toate aceste produse fac parte din categoria "vase de gatit". Datorita calitatilor sale unice numele BergHOFF este apreciat peste tot în lume.

Pentru fiecare operatiune noi avem cate un cutit aparte. Foarte bine echilibrat si fabricat întotdeauna din cel mai bun material (X30Cr14). Fiecare lama este ascutita manual si este stantata cu marca calitatii. Manerele ergonomice, care se îmbina perfect cu lama cutitelor, sporesc comfortul si placerea utilizatorului.De cele mai multe ori cutitele si accesoriile noastre vin în seturi cu suporturi din lemn sau în serviete metalice.

Tacamurile BergHOFF nu sunt doar rezistente la oxidare, ele poarta marca de "indestructibil". În plus, densitatea si forta otelului inoxidabil 18/10 T304 din care ele sunt fabricate, dau garantia stabilitatii lor în timp. Suprafata lor este extrem de dura, igienica si foarte usor de curatat. Datorita designului functional si ergonomic, calitatii fara concurenta a materialului si lamei frumos polisate, cutitele noastre, împreuna cu restul tacamurilor si a accesoriilor pentru servit masa, sunt apreciate de majoritatea clientilor nostri. Asa cum se cuvine, datorita stilului tacamurilor noastre, masa dumneavoastra va avea acel detaliu magic si inconfundabil, care îi lipseste.

BergHOFF foloseste întotdeauna toata experienta creatorilor sai pentru a crea colectii armonioase de portelan, care ulterior trebuie sa faca fata cerintelor clientilor moderni. Pentru acest scop se folosesc doar cele mai bune materiale. Creatorii progresisti, dar si cei clasici, stau la baza formelor line si gratioase a designului surpinzator al portelanului BergHOFF.

Cuvinte cheie:
inox, vase, vase inox, tacamuri, cutite, pahare, accesorii, bucatarie, portelan, cratita, oala, tigaie, oala presiune, gratare, gratar, ustensile, pahare, set, seturi, fernoceramica, ceramica, cutit, retete, berghoff romania, produse berghoff, cromotanium
Domenii de activitate:
COMERT > cu amanuntul
PRODUSE NEALIMENTARE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2336
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter