Produse naturiste Sanovita, PAUSESTI MAGLASI
3 punctede departajare
SC SANOVITA SRL

Produse naturiste Sanovita

SC SANOVITA SRL

Program de lucru:
L: 8:30-17:30, M: 8:30-17:30, M: 8:30-17:30, J: 8:30-17:30, V: 8:30-17:30, S: , D:
Contact:
Adresa: ULMETEL NR. 182, PAUSESTI MAGLASI, Valcea
Telefon: 0250 776 333; 0747 275000; 0350 425815
Fax: 0250 776 680
E-mail: office@sanovita.ro
Adresa web: www.sanovita.ro
Detalii Produse naturiste Sanovita (SC SANOVITA SRL)
Firma SanoVita din Valcea a fost infintata din 1995 avand motivatia promovarea pe piata romaneasca a produselor vegetariene. este o alternativa pentru cei care doresc sa reduca sau renunte la consumul de carne in vederea dobandirii unei sanatati mai bune.

Inceputul si consolidarea afacerii produse naturiste a firmei Sanovita a fost dificila din pricina faptului ca pe de o parte, populatia nu era informata si avea o suita de prejudecati fata de soia ( vestitul “salam de soia”) iar pe de alta ca oamenii aveau un stil de alimentatie dependent de obiceiurile alimentare mostenite.

Prin actiuni de degustare a produselor SanoVita, informare si alte metode de promovare, afacerea a prins contur, SanoVita devenind primul producator important in acest domeniu.

Cunoscuta mai ales ca producatorare de Musli Clasic, SanoVita a pus pe piata peste 150 de produse, dintre care pot fi amintite: musli, fulgi de cereale sub diferite forme si combinatii, fructe uscate si confiate, bautura din soia, texturate din soia, zahar brut din trestie, seminte. O buna parte dintre produse pot fi catalogate bio.

SanoVita a dezvoltat relatii cu firme importante din Europa, Asia si Australia. Prin propria retea de distributie si consolidarea punctelor de lucru regionale (Bucuresti, Movila, Arad, etc). participari la targuri si expozitii în tara si în strainatate in vederea dezvoltarii si îmbunatatirii continue a produselor pe care le ofera, SanoVita s-a dezvoltat vizibil în fiecare an.

In ultimii ani firma a accentuat o relatie speciala cu renumita companie Sanitarium din Australia, propunand astfel pietei produse de o calitate deosebita.

Cu peste 100 de angajati, o echipa dinamica la conducere si importante investitii in desfasurare, SanoVita îsi urmareste obiectivul de a fi un producator important pe piata alimentelor sanatoase, contribuind astfel la îmbunatatirea starii de sanatate a populatiei.
Cerealele sunt un mic dejun la îndemâna oricui, fiind o solutie excelenta de pregatire a mesei într-un mod rapid si usor, reducand foarte mult din timpul de preparare.

Cerealele sunt bogate în substante nutritive
si sunt o modalitate ideala de a începe ziua, furnizând organismului substante nutritive si energie pentru activitatile zilnice (15% - 20% din necesarul zilnic de energie). Consumand 30 gr de cereale, ne asiguram 8 ml de fier.

Cerealele sunt imbogatite cu vitamine, calciu si fier, au un continut redus de grasimi si sunt bogate în fibre. Obtinute din porumb, grâu, orez, orz sau ovaz, cerealele pentru micul dejun sunt una dintre cele mai importante surse de vitamine si substante nutritive fiind foarte gustoase. Cerealele variaza în sortimente si arome, astfel ca acestea se potrivesc diferitelor gusturi si oricine poate sa fie creativ cu propria farfurie.
Cuvinte cheie:
produse sanovita, produse pentru sanatate, stil viata, viata sanatoasa, vegetarian, cereale, soia, musli, seminte, fructe uscate, orez expandat, grau expandat, produse naturiste la pret de producator, producator de suplimente sanovita, sanovita rm valcea,
Domenii de activitate:
PRODUSE ALIMENTARE
PRODUSE NATURISTE > Magazine
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
6948
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter