Produse naturiste, Satu Mare
12 punctede departajare
Wellstar International

Produse naturiste

Wellstar International

Contact:
Adresa: Str. Vasile Lucaciu 53, Satu Mare, Satu Mare
Telefon: 0040 755930527
E-mail: agnes.weber@suta.de
Adresa web: http://www.wellstarromania.ro
Detalii Produse naturiste (Wellstar International)

Wellstar este pozitionat în principalele piete trend:


Descrierea companiei:

Trendul de sanatate
Sanatate nu mai înseamna pur si simplu absenta bolii. Omul modern vrea sa fie sanatos si în forma pana la batranete,  daca este posibil, sa arate  bine. Piata de sanatate si vitalitate este, prin urmare,  cea mai mare piata de crestere a viitorului. Expertul si antreprenorul american, profesor si autor, Paul Zanepilzer spune,  ca "wellness" va depasi prima piata de pana acum, care a fost în valoare de peste $ 1 trilion de dolari.


Trendul de e-commerce
Comertul pe internet, asa-numitul e-commerce a devenit o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi. Companii precum Amazon si Dell sunt exemple de succes pentru e-commerce. Ne-au  aratat cum functioneaza si ce rulaje imense genereaza  vânzarea directa a produselor catre clientii finali. Expertii prezic ca e-commerce în Europa de la aproape 100 de miliarde de euro va creste de peste  1.000% pana în 2016 si va atinge  un volum imens de peste 1.000 de miliarde de euro.


Trendul de comunicare
In paralel cu e-commerce explodeaza  platformele  digitale, cum ar fi facebook si twitter, care aduna în prezent sute de milioane de oameni de a împartasi opinii si informatii. Pana în 2016 un total de 2 miliarde de oameni vor avea contul lor de retea sociala pe web. Reteaua de socializare este aleasa în functie de interesele proprii. Acesta nu va mai fi întrebarea daca cineva este într-o retea sociala, ci intrebarea va fi: in care dintre ele? ceea ce se întâmpla acolo este foarte simplu: atunci când utilizatorul spune "fa acest lucru" sau"aceasta este experienta mea" sau "cumpara-l", ei fac ceea ce mlm-tii  au inventat. Networking  este comunicarea! Astazi, principalul motiv de a opta pentru un produs online, recomandarea anterioara a unui prieten sau a unei  cunostinte. Aproximativ 75% dintre toti clientii denumesc motivul nr 1. pentru cumpararea unui produs: recomandarea prietenilor, fiindca vor sa stie, daca produsul functioneaza sau nu?

  O platforma centrala online pentru treitrenduri
"webstar" a fost lansat pentru a profita de viitoarele evolutii.  Prin webstar, wellstar combina cu abilitate cele doua trenduri mari: e-commerce si platformele de comunicatii cu trendul de piata a sanatatii si frumusetii, în care wellstar este oricum  prezent. Webstar este format din trei domenii:"vitality coaching",  " vitalitycommunity" si „ vitality commerce” si se adreseaza -  fiind o platforma online centrala - numai în Europa  peste 500 de milioane de utilizatori potentiali – fie daca acestia utilizeaza numai vitality coaching, sau se întâlnesc pe site de comunitate  sau doresc sa faca cumparaturi la pret redus.


Webstar este disponibil în prezent în limba engleza, germana, maghiara si italiana. In versiunea romana este  în curs de pregatire.

Mai vital. Mai puternic. Mai rezistent.

In viata de zi de zi pierdem multa energie, indiferent de activitatile pe care le facem, fie ca este vorba de sport, de loc de munca, de familie sau chiar de timpul liber.

Pentru a face fata mai bine acestor provocari, wellstar a creat produsul green gold imune o combinatie unica de substante vitale, care este obtinut din patru specii de microalge de înalta calitate: spirulina platensis, lithothamnium calcareum , chlorella vulgaris si haematococcus pluvialis.

Ultima dintre cele enumerate, haematococcus pluvialis, contine astaxanthin natural, cel mai puternic antioxidant si protector de celule cunoscut actualmente pe lume, dar si cu un continut foarte bogat de substante vitale de înalta calitate.

Datorita continutului de astaxanthin, antioxidantul numarul unu în lume, si a vitaminelor, mineralelor, enzimelor, microelementelor, metabolitilor secundari si aminoacizilor esentiali pe care le contine, green gold imune este produsul nostru vital, indispensabil în viata de fiecare zi.

Efect complex

Datorita compozitiei sale complexe green gold imune actioneaza simultan în trei directii:

• mai întâi chlorella ajuta corpul nostru sa se elibereze în mod eficient de impuritatile daunatoare si de toxine.
• concomitent spirulina si litothamniul, datorita continutului ridicat (peste 4000 la numar) de elemente vitale, ne reâncarca organismul cu substantele nutritive de cea mai buna calitate si-l pregateste pentru solicitarile zilnice.
• în tot acest timp protectia naturala a celulelor este asigurata de catre astaxanthin, care este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant din lume. Acesta va forma un scut de protectie împotriva atacurilor agresive asupra celulelor.

Green gold imune - wellstar va ofera posibilitatea de a atinge cel mai inalt nivel de perfectiune a sanatatii proprii.

Detoxifierea celulelor

Microalga chlorella vulgaris este expertul împotriva radicalilor liberi si care curata celulele corpului, chiar si de cele mai toxice depuneri si metalele grele.

Aprovizionarea celulelor

Algele spirulina platensis si lithothamnium calcareum aprovizioneaza celulele corpului cu o cantitate record de peste 4000 de elemente vitale cu cea mai înalta biodisponibilitate. Ele sunt superalimentul care este absorbit în corp aproape integral!

Protejarea celulelor

Astaxanthinul natural al microalgelor haematococcus pluvialis, cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant, asigura o protectie de clasa înalta celulelor.

Cea mai intensiva curatare a celulelor

chlorella: magnetul toxinelor.

chlorella vulgaris: epurator al corpului cea mai cunoscuta alga de apa dulce, monocelular, cu efect de detoxificare, calitate care se datoreaza chlophyll-ei si a structurii celulare deosebite. Aceasta alga mica se foloseste in zilele noastre la eliminarea substantelor toxice, in special al metalelor grele.

Aceasta alga are substante vitale ca si spirulina si in plus vitamina C si mai multa clorofila ca orice alta planta verde comestibila din lume.

Corpul nostru este supus zilnic unui numar din ce în ce mai mare de substante toxice, care se sedimenteaza în celulele noastre, influenteaza functionarea corespunzatoare al corpului si dauneaza sanatatii noastre. Datorita puterii sale de curatare, microalga chlorella este cunoscuta ca fiind ”campioana de neîntrecut al detoxificarii”. Ea ”aduna” impuritatile daunatoare si ajuta la eliminarea acestora din organism. Mai multi factori actioneaza aici laolalta, ca de exemplu structura peretelui celular si continutul deosebit în materiale cu filtru activ, ca clorofila.

Green gold imune este un antioxidant si un imunostimulator ce poate fi folosit in detoxifiere, tratamentul cancerului, a bolilor grave. Imune este produsul anticancer format din spirulina si alge marine . Vanzarea de green gold imune se face pe site-ul nostru iar costul unui flacon este de 215 lei.

  O pozitie deosebita ocupa sporopollenina. Acesta se întâlneste în natura doar în alga chlorella si actioneaza ca un adevarat magnet împotriva toxinelor.

Factorii activi unici de curatare
• clorofila de înalta concentratie în cantitatea record, plus spropollenina care leaga eficient impuritatile daunatoare;
• antioxidanti naturali, polifenoli si substante cu actiuni biologice secundare;
• cea mai mare concentratie de: proteine vegetale, aminoacizi esentiali, vitamine b complexe, vitamina k, minerale si microelemente ca magneziu, calciu si seleniu.

Aprovizionarea corespunzatoare a celulelor

Spirulina & lithothamnium o fac la cel mai înalt nivel.

Pentru ca toate organele corpului sa functioneze impecabil, organismul are nevoie de substante vitale de cea mai buna calitate si de înalta concentratie în substante nutritive vitale. Maiatii acum mii de ani au cunoscut efectele benefice asupra corpului uman ale algelor si continutul bogat al acestora în substante vitale.

Spirulina platensi

”arma naturala” al spirulinei consta în combinarea extraordinara a diferitelor substante naturale care sunt vitale pentru sanatatea noastra. Datorita peretelui sau celular foarte subtire, substantele vitale ale spirulinei sunt foarte usor asimilabile de catre corpul uman. Astfel biodisponibilitatea ei este cu pâna la 90%, absolut unica!

Spirulina contine mai multa clorofila (pigment specific vegetalelor verzi, care contribuie la purificarea organismului) decât oricare dintre alimentele cu care ne hranim.

Aceasta alga este apreciata si folosita în lumea întreaga pentru efectele ei terapeutice remarcabile, ajutând la energizarea organismului si la întarirea sistemului imunitar.

Doar la nivel celular, exista peste 280 de substante, precum proteinele, bogate în aminoacizi esentiali si acizii grasi nesaturati de tip omega 3 si omega 6.

Acestea sunt asimilate de organism fara probleme, în proportie de 80%. De asemenea, spirulina mai contine: betacaroten, vitaminele din complexul b (b1, b2, b6, b8, b12), vitamina e, acid folic si oligoelemente.

1. Indicata în tratamentul diabeticilor

Pentru ca stimuleaza productia de insulina, este benefica pentru bolnavii cu diabet de tip 1. daca iau 4-6 comprimate zilnic timp de o luna, acesti bolnavi sunt aparati de complicatiile pe care le produce boala diabetica: gastrite, ulcere varicoase, orbire sau blocaje renale.

Cine urmeaza anual o terapie cu spirulina poate sa faca mai multe examene radiologice pe an.

2. Alunga oboseala

Nutritionistii recomanda terapia cu spirulina în perioadele de efort intens, fizic si intelectual.

Efectul, în astfel de situatii, este evident, persoanele care urmeaza un tratament de întretinere cu acest leac putând sa munceasca si câte 17 ore pe zi, fara sa fie coplesite de oboseala.

3. Eficienta în afectiuni cronice

Spirulina trateaza, cu succes, o paleta larga de afectiuni: este folosita în tratamentul anemiei, al gastritelor si al altor procese inflamatorii, dar si împotriva obezitatii si a îmbatrânirii premature.

In afectiunile cronice (cardiopatie ischemica, hepatite cronice, ciroze, ulcer gastric si duodenal, insuficienta renala, retinopatii), terapeutii recomanda un tratament zilnic cu spirulina, timp de 30 de zile.

4. Remediu anticancer si antiinfectios

In toate formele de infectii virale si microbiene, terapeutii recomanda tratamentul cu spirulina. Mai mult, unele studii arata ca un organism întretinut cu o mica doza zilnica de spirulina (câte doua comprimate) nu poate fi atacat de nici o forma virala sau microbiana.

De aceea, alga verde-albastra este folosita în profilaxia bolilor maligne. Cele mai bune rezultate s-au obtinut în tratamentul diferitelor forme de cancere, mai ales cele ale organelor interne. Si în tratamentul cancerului osos se obtin rezultate bune în 50% din cazuri.

Indicata si copiilor

Datorita caracterului ei netoxic, spirulina poate fi administrata si copiilor, începând cu vârsta de un an.

Terapia cu alga verde-albastra stimuleaza lactatia tinerelor mame, atât cantitativ, cât si calitativ. Toate persoanele aflate sub tratament beneficiaza de un aport echilibrat de nutrienti.

In natura exista creatii de-a dreptul uimitoare. Spirulina, alga microscopica marina de culoare verde, este parintele a tot ce-i viu, cea mai veche planta de pe pamint (de 3,5 miliarde de ani).

Spirulina (spirulina platensis) contine o puternica combinatie de substante esentiale pentru organismul uman, unele dintre ele fiind extrem de rare si neintilnite in hrana vegetala.

Green gold imune este un antioxidant si un imunostimulator ce poate fi folosit in detoxifiere, tratamentul cancerului, a bolilor grave. Imune este produsul anticancer format din spirulina si alge marine si folosit cu brio in tratarea cancerului.

Cuvinte cheie:
sanatate, frumusete, anti aging, detoxifiere, substante vitale, radicali liberi, aciditate, boli de civilizatie, produse naturiste, Wellstar International
Domenii de activitate:
COSMETICE > Distribuitori
DISTRIBUITORI > Diverse produse
ESTETICA
INTRETINERE CORPORALA > cosmetice naturiste
SANATATE
PRODUSE NATURISTE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
4054
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter