Produse Naturiste, Ramnicu Valcea
5 punctede departajare
SC Euro Gano Vital SRL

Produse Naturiste

SC Euro Gano Vital SRL

Contact:
Adresa: Str. Balciului, Nr. 137, Ramnicu Valcea, Valcea
Telefon: 0743 158 654
E-mail: info@ganovital.ro
Adresa web: www.ganovital.ro
Detalii Produse Naturiste (SC Euro Gano Vital SRL)
 • Euro Gano Vital ofera produse naturiste bazate pe Ganoderma Lucidum Organica si training in PROGRAMUL de AFILIAT, marketing si self development .
 • Caliatatea produselor naturiste este superioara pe piata Internationala se vede clar incepand de la cutiile produselor si la rezultatele cumulative ale efectelor benefice.
 • Euro Gano Vital ofera:
  • Suplimente alimentare: gVital Pure si gVital Spore
  • Bauturi calde/reci : Cafea Black si Cafea cu lapte, Ceai Verde cu Ganoderma Lucidum  si Ceai total din Ganoderma Lucidum
  • Skin Care: Totul intr-unul  “ALL in ONE  ” organic Cream
  • Patura Termica cu Fotoni Infrarosu
 • Saptamanal avem CONFERINTA ON LINE cu training special necesitatilor curente.

Maria Sleam – Sinergia EGV

Euro Gano Vital este materializarea inspiratiei mele, Mariana Cuza si a colaborarii cu oameni de o deosebita valoare, atat in Romania, cat si in Asia si Australia.

Conceputa in 2008, Euro Gano Vital este pulsul legaturii  si intelegerii stiintifice a produselor naturiste,  atat pentru cei din diaspora cat si onorand originea mea de romanca.

Aceasta  viziune mi-a fost data de Bunul Dumnezeu ca un raspuns la dorinta mea fierbinte de a vindeca, de a ajuta – mai ales pe Mihai Cuza – omul  mult iubit de Dumnezeu, de mine si de toti care il cunosc, tatal fetitei noastre si care sufera de Scleroza Multipla din 1996.

Cautarile mele au fost nenumarate – si inca mai studiez si “inventez” hrana vindecatoare si acum. Faptul ca locuiam in Australia inca din 1983 mi-a facilitat calatoriile si cercetarile stiintifice naturiste in mai multe continente, iar acum avem aceste produse  de cea mai inalta caltitate accesibila oamenilor atat in Romania cat si in toata Europa (nu numai in Australia si America).

 

 

Euro Gano Vital este o oportunitate pe care o are fiecare persoana care se vrea sanatoasa si  bucuroasa – este facut de oameni reali (ne puteti vedea pe video) si pentru oameni reali – nu pentru oportunisti ci pentru OPTIMISTI credinciosi, care se vor implicati in a deveni o sursa benefica pentru ei si cei din jurul lor.

EURO GANO VITAL  este compania care se bazeaza pe conceptul “win-win”; atat  clientul/afiliatul  cat si compania castiga, este o interdependenta placuta si relationala, benefica tuturor, o oportunitate masiva cu avantaje reale, imediate atat in trupul dvs. cat si in buzunarul dvs.

Va multumim pentru increderea acordata si pentru izvorul de bucurie si sanatate pe care-l impartasiti cu placere si daruire  celor dragi!

Mariana Cuza
Director General

Cuvinte cheie:
produse naturiste, cafea gano, suplimente nutritive, cafea sanatoasa, distribuitor cafea, ceai verde, ceai ganoderma, ganoderma, gano cafe,
Domenii de activitate:
PRODUSE NATURISTE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1714
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter