PRODUSE FM, Rm. Valcea
0 punctede departajare

PRODUSE FM

PARFUMURI

Contact:
Adresa: Str. Regina Maria nr. 5, bl. J, Sc. B, Ap. 10, Rm. Valcea, Valcea
Telefon: 0766.230139
Fax: 0350.424504
Detalii PRODUSE FM (PARFUMURI)
Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 160 arome), ape de toaleta, geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, produse pentru copii,produse de machiaj, detergenti etc.

Produsele FM sunt PRODUSE ORIGINALE FM GROUP WORLD. Produsele de parfumerie FM GROUP si aromele acestora sunte create special pentru FM GROUP si nu au nici-o legatura cu alte marci de parfumerie.

Dl. Artur Trawinski, proprietarul FM Group World, a luat in considerare mai multe variante de distributie a produselor FM si, intalnind specialisti in retele Multi Level Marketing, a hotarat ca produsele sa fie distribuite doar in sistem MLM. Astfel clientii nostri participa direct la dezvoltarea FM Group, prin crearea propriilor structuri MLM.

Va invitam sa participati si Dumneavoastra la dezvoltarea FM. Prin inscrierea in reteaua noastra fiecare persoana poate sa-si construiasca propria afacere de succes, cu posibilitati de castig nelimitate, pe masura implicarii fiecarui membru FM.

Suntem pregatiti sa facem toate eforturile pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti. Nu ne este teama de nimic, pentru ca noi credem ca imposibilul poate deveni posibil.

Produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de varsta.

Din toate aromele oferite, fiecare isi poate gasi aroma perfecta. Este imposibil ca in oferta noastra de peste 160 arome sa nu va gasiti parfumul dorit, chiar si cei mai pretentiosi dintre Dumneavoastra.

Ne exprimam speranta ca veti decide sa colaborati cu noi, asigurandu-va de profesionalismul nostru si de calitatea deosebita a produselor oferite de noi.

Cuvinte cheie:
parfumuri, lancome, dior, armani, gucci, versace, dolce gabbana, bulgari, escada, paco rabanne, boss, chanel, kenzo, produse curatenie, pensiuni, hoteluri, cosmetice
Domenii de activitate:
AFACERI > pentru persoane fizice
ARTICOLE MENAJ SI UZ CASNIC > Comert
COSMETICE > Distribuitori
COSMETICE PT INTRETINERE > importatori
COSMETICE, PARFUMERIE SI PRODUSE DE TOALETA
PRODUSE PROFESIONALE > pentru curatenie
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1545
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter