Productor pantofi dama si vanzare, Timisoara
3 punctede departajare
SC GP & COMPANY SA

Productor pantofi dama si vanzare

SC GP & COMPANY SA

Contact:
Adresa: B-dul Eroilor De La Tisa 30-40, Timisoara, Timis
Telefon: 0755.090.974
Fax: 0256.224.036
E-mail: guban@guban.ro
Adresa web: www.guban.ro
Detalii Productor pantofi dama si vanzare (SC GP & COMPANY SA)

Fondata in anul 1937 ca o mica fabrica de crema de ghete, compania noastra s-a dezvoltat continuu diversificandu-si constant gama de produse, de la crema de ghete, la corpuri de iluminat, piele sintetica, articole de marochinarie, dar, produsul care a adus cu adevarat prestigiu marcii “Guban” a fost incaltamintea de dama.

Totul a inceput in urma cu peste 50 de ani, mai exact in anul 1959, an in care s-a lansat primul pantof marca “Guban” pe piata.

Lucrati manual, de o calitate impecabila, pantofii marca “Guban” au reprezentat ani la rand incaltamintea elitei romanesti.

In prezent intreaga activitate a companiei s-a concentrat pe productia de incaltaminte.

Experienta si profesionalismul acumulate in cei peste 50 de ani de existenta, imbinate cu inovatia si pasiunea pentru excelenta au facut ca in prezent sa putem oferi clientilor nostri o gama variata de modele de incaltaminte din piele naturala, realizate in proportie de 70% manual, cu design adecvat si comoditate de exceptie.

De curand, am lansat o colectie noua de produse, sub marca Guban+[design] care se adreseaza femeilor dinamice si sofisticate, colectie ce imbina calitatile pentru care s-a facut cunoscuta marca “Guban” de-a lungul timpului cu inovatia prezentului.

Valorile in care credem sunt munca in echipa, profesionalismul si atentia acordata celor mai mici detalii astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de incaltamintea marca Guban.

Cuvinte cheie:
Productie pantofi dama, gabrica de ghete, pantofi guban, guban, incaltaminte de dama, marca guban, productie incaltaminte, incaltaminte din piele naturala
Domenii de activitate:
INCALTAMINTE > Comert
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1823
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter