Productie mobilier, Sanpetru
0 punctede departajare

Productie mobilier

SC Seba Wood Design SRL

Contact:
Adresa: Str. Meschendorfer nr 423, Sanpetru, Brasov
Telefon: 0744.863.745
Fax: 0268.360.129
Detalii Productie mobilier (SC Seba Wood Design SRL)
SC Seba Wood Design SRL cu sediul in jud. Brasov executa la comanda mobila din lemn masiv si pal melaminat, pentru toate gusturile si intr-o gama variata de culori.

Firma SC Seba Wood Design SRL produce si comercializeaza mobila de bucatarie, mobila de dormitor, mobila de living, mobila de hol, biblioteci, bucatarii, dressing, dulap cu usi glisante, comode, noptiere, paturi, pantofare, cuiere, mese, camere de tineret, masa de bucatarie, mobilier de birou, birouri, etajere, comode tv, bibliorafturi, mobilier pentru firma, mobilier pentru gradina si mobilier scolar.

Pentru ambientarea desavarsita a spatiului interior va punem la dispozitie si o colectie de obiecte decorative originale, blaturi pentru semineu si scari interioare din lemn masiv.

 SC Seba Wood Design SRL se ocupa cu proiectarea de usi si elemente decorative din lemn masiv la comanda ( in cote atipice). In magazinul nostru online puteti achizitiona polite drepte, polite pe semirotund, polite colt, dulap simplu, dulap pt colt cu 2 polite, dulap pt colt cu 1 polita, dulap cu usi, raft depozitare din brad, cuier, pantofar, masa, mobilier pt baie la dimensiunile de care aveti nevoie.

Livrarea se face prin curier, in 72 ore.

Mobilier marca Swd, un mod placut de a vorbi despre mobilier!

Productie mobilier la comanda pentru bucatarii, dormitoare, sufragerii, holuri, mobilier comercial si mobilier scolar. Pentru ambientarea desavarsita a spatiului interior va punem la dispozitie si o colectie de obiecte decorative originale, din lemn masiv. Atuurile noastre: asiguram masurari spatiu cu specialistii nostri; design computerizat; materiale de calitate superioara; finisari atente; transport si amplasare la destinatar;
Cuvinte cheie:
mobila la comanda, mobila online, mobila lemn masiv, mobila pal, mobila brasov, mobila de bucatarie, mobila de dormitor, mobila de living, mobila de hol, biblioteci, bucatarii, dressing, dulap cu usi glisante, comode, noptiere, paturi, pantofare, cuiere, mese, camere de tineret, masa de bucatarie, mobilier de birou, birouri, etajere, comode tv, bibliorafturi, mobilier pt firma, obiecte decorative din lemn masiv, mobilier gradina, leagan,
Domenii de activitate:
ACCESORII MOBILA
AMENAJARI INTERIOARE > Mobilier spatii comerciale
BALUSTRADE DE PROTECTIE > Inox si lemn
COMERT > Mobilier spatii comerciale
DECORATIUNI > interioare si exterioare
LEMN > Mobila
LEMN > Prelucrare lemn
MOBILA > Comert
MOBILA > din lemn masiv
MOBILA > La comanda
MOBILA > mese si scaune
MOBILA > Mobilier baie
MOBILA > Mobilier bar si restaurant
MOBILA > Mobilier birou (sedii de firma)
MOBILA > Mobilier bucatarie
MOBILA > Mobilier dormitor
MOBILA > Mobilier hotelier
MOBILA > Mobilier spatii comerciale
MOBILA > Mobilier sufragerie, living, biblioteci
MOBILA > Mobilier tineret
MOBILIER > pt decoratiuni exterioare si interioare
MOBILIER SPATII COMERCIALE > Amenajari si decoratiuni
TAMPLARIE LEMN
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2447
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter