Productie mobilier, Deva
0 punctede departajare

Productie mobilier

Sc Univers Class Mob SRL

Contact:
Adresa: Calea zarandului 45, Deva, Hunedoara
Telefon: 0723190877
Fax: none
Detalii Productie mobilier (Sc Univers Class Mob SRL)
S.C. UNIVERSCLASSMOB SRL are o experienta in productia de mobilier din pal melaminat. Produsele realizate sunt diverse (bucatarii, biblioteci, camere de tineret, dormitoare, mobilier de birou sau mic mobilier).

Productie mobilier pentru:

BIBLIOTECI
BUCATARIE
PATURI

SC Universclassmob SRL
a stabilit un sistem de management al calitatii, in conformitate cu cerintele standardui SR EN ISO 9001: 2001, care este descrisa in Manualul Calitatii.

Obiectivele generale ale calitatii sunt:
» consolidarea pozitiei pe piata si castigarea de noi piete de desfacere prin livrarea prodselor la un nivel de calitate care sa satisfaca cerintele si asteptarile clientilor.

» cresterea competitivitatii produselor prin utilizarea unui mediu de lucru si unei tehnologii performante pentru activitatea de productie.

Aceste obiective sunt analizate periodic in cadrul analizelor de management.

Universclassmob isi doreste sa reprezinte pentru fiecare client un model spre care tind firmele de pe piata europeana specializate in servicii de design mobiliar, proiectare, consultanta.

Targhetul societatii este de a acoperi intreaga plaja de servicii si produse de mobilier necesare imobilelor, locuintelor, sediilor de firma, spitale, banci, restaurante, magazine, etc.,
Cuvinte cheie:
MOBILA, BIBLIOTECI, BUCATARIE, PATURI, mobilier, mobilier sediu de firma, mobilier spitale, mobilier banci, mobilier restaurante, mobilier magazine, mobila bibioteca, MOBILA deva, BIBLIOTECI deva, BUCATARIE deva, PATURI deva, mobilier deva, mobilier sediu de firma deva, mobilier spitale deva, mobilier banci deva, mobilier restaurante deva, mobilier magazine deva, mobila bibioteca deva, producator de mobila, producator de mobila deva, mobila la comanda, mobila la comanda deva, mobila standard iso, mobila moderna deva,
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2200
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter