Productie mobilier, Bucuresti
0 punctede departajare

Productie mobilier

Steromix SRL

Program de lucru:
L: 8-18, M: 8-18, M: 8-18, J: 8-18, V: 8-18, S: 8-18, D:
Contact:
Adresa: Malul mare 37, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021.267.52.93 / 0788.197.427
Fax: 021.267.52.93
Detalii Productie mobilier (Steromix SRL)
MARYMOB este o companie specializata in proiectarea si fabricarea mobilierului pentru casa si birou.

Detinem atelier de mobila in Bucuresti, fapt ce ne permite mentinerea unor preturi atractive pentru clienti. Cumparand mobila de serie sau mobila la comanda de la noi beneficiati de preturile de fabrica, fara adaosul specific unui magazin.

Avand experienta in domeniul fabricarii mobilei – atat cea de serie cat si a celei personalizate - MARYMOB a gasit solutia pentru reducerea costului mobilierului dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a alege din colectia noastra de corpuri modulare doar ceea ce va place.

Astfel va oferim o colectie de corpuri de mobila standard (mobila de serie) pentru living, bucatarie, dormitor si birou. Daca oferta mobilei de serie produsa in atelierul nostru nu va satisface, puteti opta pentru mobila la comanda, combinand corpurile serie cu cele personalizate si realizand astfel un ansamblu de mobila potrivit pentru spatiul dumneavoastra.

Puteti comanda doar corpurile pe care le doriti, ulterior putand completa cu alte corpuri din aceeasi colectie. office-center.ro Vizitatorii magazinului nostru ONLINE pot admira intr-un mediu dominat de stil si eleganta colectii de mobilier pentru bucatarie, dormitoare, camere de tineret si camere pentru copii. Paleta de culori si dimensiunile mobilierului sunt diversificate astfel incat orice persoana sa-si poata alege mobila dupa bunul sau gust si dupa propriile nevoi.

Deasemeni, personalul nostru specializat va poate oferi consultanta si sfaturi in domeniu.
Cuvinte cheie:
mobila, mobilier, mobila-online, sifoniere, camere tineret, saltele, scaune, dormitoare, bucatarii, birouri calculator, mobila la comanda, electrocasnice, relaxa
Domenii de activitate:
MOBILA > La comanda
MOBILA > mese si scaune
MOBILA > Mobilier bar si restaurant
MOBILA > Mobilier birou (sedii de firma)
MOBILA > Mobilier bucatarie
MOBILA > Mobilier dormitor
MOBILA > Mobilier hotelier
MOBILA > Mobilier spatii comerciale
MOBILA > Mobilier sufragerie, living, biblioteci
MOBILA > Mobilier tineret
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1062
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter