Producator Costume Barbati, Cehu-Silvaniei
12 punctede departajare
Sc Kulcsarconf Srl

Producator Costume Barbati

Sc Kulcsarconf Srl

Program de lucru:
L: 9-20, M: 9-20, M: 9-20, J: 9-20, V: 9-20, S: 9-18, D:
Contact:
Adresa: str.Gheeorghe Pop de Basesti nr 55, Cehu-Silvaniei, Salaj
Telefon: 0762 656 797; 0260 650 348
Fax: 0260 650348
E-mail: kulcsarconf@gmail.com
Adresa web: www.kulcsarconf.ro
Detalii Producator Costume Barbati (Sc Kulcsarconf Srl)

Sc Kulcsarconf srl este producator de costume barbati  si alte articole  barbatesti si   de dama .Va asteaptam in localitatea Baia Mare , in magazinul universal Maramuresul in showroom-ul de la et 1, in localitatea Zalau in magazinele Active Plazza si Silvania precum si in localitatea Cehu Silvaniei in magazinul din piata Trandafirilor.

Societate Sc Kulcsarconf srl a fost infiintata in anul 1991, avand ca obiect de activitate confectionarea imbracamintelor din materiale textile.

La inceput articolele noastre au fost vandute in 30-40 de unitati comerciale si magazine specializate.

In prezent producem si comercializam gama completa de articole vestimentare,dintre care  specificam: costume de barbati,costume de copii,costume dama ,paltoane de barbati,paltoane dama , pantaloni cu croi modern, sacouri barbatesti, brauri, camasi si geci barbatesti.butoni,cravate, curele din piele,

In prezent costumele noastre de barbati sunt prezentate si valorificate in 80 de magazine.

Sacourile de barbati realizate de Sc Kulcsarconf srl sunt de o calitate ridicata, pastrand totusi preturi accesibile tuturor.

Costumele de copii au un design unic, deosebit. cu costumele de copii Kulcsar conf copiii vostri vor fi intr-o lumina cu totul aparte.

Infrastructura societatii a cunoscut o dezvoltare atat in privinta cladirilor, cat si a parcului de masini. Avem masini noi, automate cu comanda numerica si sprijinul informatic necesar, asigurat de computere noi si de programele specifice activitatii noastre.

Datorita acestei inzestrari tehnice si a calitatii produselor noastre, cantitatea comenzilor arata o crestere continua.

Pentru asigurarea unei baze de aprovizionare stabile, avem furnizori de materii prime ( stofe si accesorii textile), cu care pe parcursul anilor am stabilit relatii foarte bune de colaborare. cei mai importanti furnizori ai nostri sunt:

S.C. Vioreaua S.R.L. - Satu Mare
S.C. Lady Mary S.R.L. - Satu Mare
S.C. Nagy Textile S.R.L - Satu Mare
S.C. Accesorii Textile S.R.L - Focsani

Pentru asigurarea cresterii continue a nivelului calitativ al produselor noastre, precum si pentru intarirea pozitiei noastre pe piata, in luna mai 2007 conducerea firmei noastre a implementat sistemuul de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001.

Firma noastra dispune de resursele umane necesare executarii unor produse de inalta calitate, avand un personal foarte bine pregatit din punct de vedere profesional.

Pentru detalii suplimentare va invitam in magazinele noastre

Cuvinte cheie:
costum de barbati, costum de barbati producator, costum de barbati baia mare, articole barbatesti, articole barbatesti baia mare, paltoane barbati, paltoane barbati baia mare, sacouri barbati producator, pantaloni barbati , pantaloni barbati baia mare, brauri barbati, sacouri baia mare, sacouri barbati, camasi barbati baia mare, camasi barbati, geaca barbati, geaca barbati baia mare
Domenii de activitate:
COMERT
COMERT > accesorii moda
COMERT > cu amanuntul
COMERT > Textile, incaltaminte
CONFECTII TEXTILE
CROITORIE
DESIGN
IMBRACAMINTE
IMBRACAMINTE > Comert, distributie
MAGAZINE
TESATURI > Comert
TEXTILE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
11426
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter