Producator confectii barbati, Satu Mare
12 punctede departajare
PEN TAILOR COLECTION SRL

Producator confectii barbati

PEN TAILOR COLECTION SRL

Contact:
Adresa: Str Energiei, nr 5, Satu Mare, Satu Mare
Telefon: 0740981012
E-mail: pentailor.sm@gmail.com
Adresa web: http://www.norbertocollection.ro/
Detalii Producator confectii barbati (PEN TAILOR COLECTION SRL)

Producatorul costumelor de barbati al brand-ului norberto collection se afla de mai bine de un deceniu în topul firmelor producatoare de costume business si de ocazie. cheia succesului nostru este viteza de reactie la schimbarile modei, îmbinata cu calitatea impecabila a costumelor marca norberto.

politica firmei noastre si respectarea acestei politici a atras numerosi clienti din romania cât si din europa,  printre care se numara italia, ungaria, polonia – iar clientii nostri privati provin din aproape toate tarile europei. succesul nostru se datoreaza si personalului calificat care s-a format la unul din cel mai renumit producator de costume pe plan mondial.

varietatea costumelor produse de catre noi este în egala masura cu cererea pietei, începând de la costume businesscostume clasice,costume slim fit, smokinguricostume de mirecostume de ocaziesacouripantaloni separatipaltoane si nu în ultimul rând scurte pentru barbati. confectionam costume începând de la talia 0, talia i, talia ii, (44-58), copii (32-42), 6xl (60-72). confectionam paltoane, scurte de barbati, scurte pentru tineret gen tunica marimile 38-68.

materialele din care lucram, sunt alese cu mare grija, întotdeauna facând efortul de a aduce cele mai noi materiale folosite de cei mai renumiti producatori ai europei. designerii nostri de asemenea urmaresc schimbarile modei pâna la cele mai mici detalii. 

purtând un costum norberto, aveti garantia succesului, fie în business, fie în viata de zi cu zi.

Cuvinte cheie:
producator confectii barbati, producator costume barbati, costume de ocazie, costume de mire, costume slim fit, costume cambrate, costume business barbati, scurta barbati, costume elegante de barbati, sacouri barbati, pantaloni barbati
Domenii de activitate:
COMERT > Textile, incaltaminte
CONFECTII TEXTILE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
5064
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter