PLASAREA FORTEI DE MUNCA, Bucuresti
1 punctde departajare
GLOBAL-ARTIST CENTER INTERNATIONAL CO.

PLASAREA FORTEI DE MUNCA

GLOBAL-ARTIST CENTER INTERNATIONAL CO.

Program de lucru:
L: 10-18, M: 10-18, M: 10-18, J: 10-18, V: 10-18, S: 10-18, D:
Contact:
Adresa: B-DUL HRISTO BOTEV 30 BIS, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0749200802
E-mail: office@global-artist.ro
Adresa web: www.global-artist.ro
Detalii PLASAREA FORTEI DE MUNCA (GLOBAL-ARTIST CENTER INTERNATIONAL CO.)
GLOBAL CENTER INTERNATIONAL CO. S.R.L., compania situata pe locul 10 in clasamentul pe domenii de activitate in Topul National '99 al Firmelor Private, este o agentie de impresariat artistic cu o vasta experienta in showbiz, obtinuta si dezvoltata in lunga sa activitate si recunoscuta pe plan intern si international.

In acest sens, trebuie mentionat ca GLOBAL CENTER INTERNATIONAL CO. S.R.L. activeaza inca din anul 1997, devenind si membra cu drepturi depline a P.A.I.R. (Patronatul Agentiilor de Impresariat din Romania).

Am colaborat de-a lungul timpului numai cu tari din spatiul Schengen: Elvetia, Austria, Luxembourg, Italia si Germania etc. ajungand sa fim apreciati pentru inalta calitate a serviciilor oferite.

 In ciuda prejudecatilor si a obstacolelor care exista inca in acest domeniu, am reusit sa ne construim reputatia si sa ajungem acolo unde suntem cu seriozitate, promptitudine si onestitate, calitati pe care le cerem si asociatilor nostrii.

Artistele noastre, selectionate cu rigurozitate, sunt si ele foarte serioase, profesioniste si experimentate. Multe dintre ele au la activ unul sau mai multe contracte in tarile cu care noi colaboram; celelalte au, bineinteles, experienta cabaretelor din Romania, si sunt pregatite si perfectionate in timpul orelor de coregrafie.

Colaboratorii nostrii de-a lungul timpului au fost mereu incantati de prestatia lor si de modul nostru de a trata, neavand nici un repros sa ne adreseze.

Pentru cei interesati de o colaborare serioasa si fructuoasa nu exista decat o singura solutie : sa ne contacteze. Vi se va confirma validitatea recomandarii noastre.
Cuvinte cheie:
dansatoare, contracte, joburi, dansatoare strainatate, impresariat artistic, artistic agency romania, munca in strainatate, impresariat, artisti, scoala de dans, dans de club, dansatoare bucuresti, global artist international, contractare companie plasare dansatoare, artistic agency romania, dancers romania, dance pole romania
Domenii de activitate:
AFACERI > Consultanta si intermedieri
AGENTII > de manechine
AGENTII > Selectia si plasarea fortei de munca
BARURI > de noapte
CLUBURI
FORTA DE MUNCA > Selectie si plasare
IMRESARIAT > artistic
LOCURI DE MUNCA > Oportunitati si oferte
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2451
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter